E1-pojille kultaa Oulu Cup:sta
Julkaistu: 24.04.2017 00.00

Joukku osallistui ensimmäistä kertaa Oulussa järjestettävään Oulu Cup turnaukseen. E1-sarjaan osallistui 7 joukkuetta ja alkusarja pelatiin yhdessä lohkossa.

• 3-2 Nibacos - SBT Suola

Viidellä voitolla ja yhdellä tasapelillä Nibacos varmisti lohkovoiton ja finaalipaikan. Finaalissa vastaan asettui jo ensimmäisessä pelissä hyviä otteita esittänyt LMN 05 Tupos. Ensimäisestä pelistä saatujen oppien avulla joukkue kuitenkin pystyi pitämään pelin hallinnassa alusta alkaen. Ensimmäinen erä mentiin Nibacoksen määritelemällä tahdilla ja erä päättyi 4-2 johtoasemaan. Toiseen erään LMN tuli uudella energialla ja aktiivisemmalla pelillä, mutta Nibacos pystyi edelleen luomaan paremmat maalipaikat eikä LMN pystynyt kuromaan maalieroa enää kiinni.

Finaali (2x20min)

7-4 (4-2)(3-2) Nibacos - LMN 05 Tupos