Tietosuojasuostumusten kerääminen erinomaisessa vauhdissa!
Julkaistu: 16.05.2018 00.00

Tietosuojasuostumusten kerääminen erinomaisessa vauhdissa!

TIETOSUOJA JA GDPR Henkilötietojen suojaaminen on nyt erityisen tärkeää, koska toukokuussa voimaan tuleva EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR) tuo myös urheiluseuroille uusia vaatimuksia, jotka koskevat henkilötietojen keräämistä, tallentamista ja käsittelyä. Toisaalta uudistus antaa rekisteröidylle uusia oikeuksia tietojensa tarkastamiseen ja hallinnointiin. Erityisen tärkeää henkilötietojen suoja on lasten ja nuorten henkilötietoja rekisteröitäessä.


Miten seura hyötyy tietosuojasuostumusten keräämisestä Pukukopin avulla?

Tietosuojasuostumusten kerääminen onnistuu huomattavasti helpommin maksuttoman Pukukopin avulla. Lisäksi koko seura hyötyy siitä, että sen jäsenet ovat kirjautuneet Pukukoppiin, koska se mahdollistaa jäsenten tunnistamisen ja näin koko seurayhteisö tulee tunnistetuksi. Myös tiedonhallinta helpottuu, kun käyttäjät voivat itse hallinnoida omia tietojaan ja suostumuksiaan.

Käyttäjien tunnistautuminen seuralle suuri asia: kun seurayhteisön jäsenet on tunnistettu, seura voi tarjota heille entistä parempaa palvelua ja näyttäytyä edukseeen myös yhteistyökumppaneiden silmissä! Kirjautuessaan Pukukoppiin jäsen pystyy ilmoittautumaan helposti harjoituksiin ja peleihin sekä saa käyttöönsä aina uusimmat Jopox-palvelut. Pukukopin saat otettua käyttöön lähettämällä ryhmäsi jäsenille kutsun Ylläpidosta.

Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-