Ensimmäisen kotiturnauksen tunnelmia
Julkaistu: 30.10.2016 00.00

Ensimmäisen kotiturnauksen tunnelmia

Joukkueemme ihka ensimmäinen kotiturnaus lähestyi. Jojo patisti vanhempia ja muistutteli valmentajia - watsupit piippasi ja sähköposti lauloi. Joukkueemme ensimmäinen turnaus sarjassa ja samalla heti järjestelyvastuu. Onneksi vanhemmat lähtivät hienosti mukaan ja järjestelyt sujuivat - ne mitä unohdimme, muistamme seuraavalla kerralla. Jojo hankki meille myös ylimääräisen treenivuoron, jolla viimeisteltiin kuvioita peliin. Huomasitteko vanhemmat, että näiden harjoitusten johdosta osasimme auttaa maalivahtia avauksissa ja pallo kulki hyökkääjille enemmän laitojen kuin keskustan kautta? Isoja asioita voi oppia nopeasti! Viimestelytreeneihin saimme vieraaksi myös kummipelaajamme - naisten edustusjoukkueen Erikan ja miesten edustusjoukkueen Santerin! Huhut kertoo, että joku taitava sai vietyä jopa Santerilta pallon!

Sitten ne pelit! Pelit aloitettiin aina alkulämmittelyillä, jotka valmentajamme Tua ja Matilda ohjasivat. Viimeistelimme lämmittelyissä myös hyviä huutoja ottelun loppua varten. Ensimmäisessä pelissä me teimme maaleja! Se oli hurjan hienoa. Ottelu oli tasainen ja päättyi tasatulokseen 4-4 FBC Jeppistä vastaan. Mukavaa oli että kummipelaajat Erika ja Santeri olivat myös meidän peliä katsomassa.

Otteluiden välissä oli hurjan monta tuntia, jotka piti jaksaa odottaa seuraavaa peliä, mutta vihdoin pääsimme taas pelaamaan.Toisessa pelissä oli vastassa meidän oman seuran D-tytöissä pelaavat 06-07 syntyneet tytöt. Ai että he olivat taitavia! Hävisimme pahan kerran ja he tekivät valtavasti maaleja - ehkä 25 kappaletta. Mutta arvatkaa mitä, me teimme melkein yhden! Siitä olimme tosi iloisia ja siitä, että maalivahtimme Peppi teki monta monta hienoa torjuntaa. Huomasimme myös, että meidän täytyy vielä harjoitella monenlaisia uusia juttuja. Meistä osa on ihan vasta aloittanut pelaamisen, joten meillä on paljon opittavaa.

Pelien jälkeen kaikilla oli hyvä puna poskilla, sillä juosta joutui välillä ihan tosissaan. Ainut kurja juttu on se, ettei me millään maltettaisi odottaa taas seuraavia pelejä!

Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-