E-tyttöjen kuulumisia!
Julkaistu: 22.01.2017 00.00

E-tyttöjen kuulumisia!

Viime kirjoituksesta onkin aikaa! Ensimmäisen turnauksen jälkeen olemme olleet mukana jo Nurmon, Isokyrön ja Pietarsaaren turnauksessa. Voittaminen on kivaa, mutta silti tulostaulua ei olla paljon tuijoteltu. Meillä on peleissä mukana usein lähemmäs parikymmentä tyttöä, joten välillä olemme jakaneet, että osa pelaa toisen pelin ja osa toisen. Jossain turnauksessa olemme päässeet pelaamaan myös Nibacos valkoisen apuna. Tärkeintä on että kaikki saavat pelata ja oppia sitä kautta. Meillä on myös joka turnauksessa ollut uudet maalivahdit - sillä jokainen halukas pääsee kokeilemaan maalivahdin paikkaa! Pelejä saisi meidän pelaajien mielestä olla vaikka joka viikko, niin kivaa se on.

Treeneissä harjoittelemme välillä peleihin liittyviä asioita, vaikka aika paljon nuo valmentajat kysyvät meiltä mitä siellä kentällä pitäisi tehdä? Välillä fläppitaululla vaeltavat pet shop eläimet ja siitäkin on keskusteltu, ettei oman maalin eteen kannattaisi palloa syöttää vastustajalle. Viime turnauksessa vihellettiin paljon vapaalyöntejä ja siitä olimme vähän hämillämme. Nyt ollaan treenattu niitäkin, mutta myös tehty treeneissä kaikkea sellaista mikä on hauskaa... kuten kisailtu temppuradalla ja pelattu pienpeliturnauksia.

Viikon päästä pääsemme naisten edustusjoukkueen kanssa pelailemaan ja touhuamaan. Aiomme kutsua mukaan muutaman kaverin, joka ei ole vielä pelannut. Joukkueeseemme otetaan koko ajan lisää pelaajia ja tavoitteena on saada ensi kaudelle sen verran pelaajia, että voisimme olla mukana kahdella joukkueella sarjassa. Saisimme siten jokainen vähän enemmän peliaikaa. Nyt meille on ihan vastakin tullut uusia tyttöjä mukaan ja se on kiva juttu! Tule sinäkin rohkeasti mukaan tai soita valmentajillemme, mikäli laji kiinnostaa tai haluat tulla kokeilemaan.

Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-