B- pojat 00-01, Divari

Nibacos - SB Vantaa  7 - 6 JA

Maininkihalli, Lohtaja

B pojille avausvoitto Divarissa

Viikonlopun toisessa kotipelissä vastaan asettui nibacosta seuraavana sarjataulukossa oleva sb vantaa mistä lähdettiin hakemaan sitä kauden ensimmäistä voittoa. Pelipaikkana olikin kampushallin sijasta tänään Lohtajan maininkihalli, mutta se ei poikien peliä latistanut. 1. erän ekan viiden minuutin aikana kaveri pääsee harmillisesti 2 maalin johtoon. Tämä ei kuitenkaan häkellyttänyt poikia vaan oma peli saatiin kasaan ja pallonhallinta kunnolla nibacokselle. Hurjan hyvää ja röyhkeää karvaustyötä vastustajan päässä tehnyt Sampo Rintala aiheutti jatkuvasti kovalla paineella vastustajalle ongelmia puolustuksessa ja tämä lopulta palkittiin kun Sampo pääsi karkaamaan vastustajan puolustukselta niin vei hän pallon rystylle ja viimeisteli pallon alakulmaan tehden myös ensimmäisen maalinsa divarissa. Tämä tuntui herättävän koko joukkueen valmiina taistelemaan pisteistä entistä hanakammin ja muutama minuutti ekan jälkeen oli Joona Anttosen vuoro laittaa pallo verkkoon. Loput erästä meni sitten tasaisissa väännöissä ja erätauolle lähdettiin 2-2 tasatilanteessa.

2 erä alkaa kotijoukkueelta loistavasti kun heti ensimmäisen paineen jälkeen Niklas Honkaniemi kanttaa pallon vastustamattomasti verkkoon 34 sekunnin pelin jälkeen. Hetkeä myöhemmin nibacokselle tarjotaan mahdollisuutta ylivoimalla tehdä lisää osumia, mutta vedot menevät ohi tai vastustajan veskari ja puolustus hoitaa loput. Ajassa 28:06 nibacos saa paineen purettua ja Urho Koljonen pääsee nousemaan laitaa pitkin toimittaen palloa maalille mikä meneekin oikeaan alakulmaan ja nibacos ottaa kuskin paikan tilanteen ollessa 4-2. Maalin jälkeen alkaa peli menemään koko ajan fyysisemmäksi ja röyhkeämmäksi ja välillä miestä tunnuttiin pelaavan enemmän kuin palloa. Nibacos joutuukin jäähylle tämän aikana vastustajan kuitenkaan onnistumatta, mutta he onnistuvat silti tulemaan takaa tasoihin ja menemään ohi jolloin vantaa johtaa 4-5 kun erää on muutama minuutti jäljellä. Lauri Paloneva onnistuu kuitenkin tasoittamaan ottelun ja taas erä päättyy tasalukemin.3. erä on vielä aikaa saada se kauden avausvoitto tilille. Vajaa puolet kerkeää mennä erästä kunnes kapteeni Paloneva täräyttää taas ja vie pelin johdon taas nibacokselle. Vajaa 20 sekunttia myöhemmin johtomaalista ottaa nibacoksen Niko Laukkonen 5 minuuttisen väkivaltaisuudesta, missä vastustajan näytelmä taidotkin oli myös hyvin roolissa. Kaveri jauhaa ylivoimaa hyvin ja luo paikkoja, mutta pojat puolustavat alivoimalla nöyrästi joukkueen eteen ja maalissa ollut Juuso Nadasi hoitaa loput. Loppu on tiukkaa peliä molemmilta ja pallokontrolli on molemmilla vuorotellen. Vantaa onnistuu n. 2 minuuttia ennen pelin loppua tasoittamaan pelin. Lopussa kuitenkin vastustaja ottaa maalin edessä maalintekotilanteessa rikkeen ja nibacokselta Elliot Wingren pääsee yrittämään kun peliä on jäljellä 15 sekunttia. Elliotin hyvistä harhautuksista huolimatta vastustajan maalivahti saa jalan kuitenkin juuri oikeassa ajassa väliin ja torjuu yrityksen. Lopussa ei tapahtumia ole, joten voittajaa lähdetään hakemaan jatkoajalta nibacoksen saaden pelata neljällä kolmea vastaan. Jatkoaika ei keretä pelata minuuttiakaan, kun Juuso Kortetmaa pääsee pyörityksen jälkeen vetämään. Vastustajan maalivahdin ollessa reikäjuustoa tämän vedon edessä, ottaa nibacos kauden ensimmäisen voittonsa joka on jo monesti ollut niiiin lähellä. Hyvää peliä pojilta kaiken kaikkiaan, vaikkakin tokassa erässä pelin focus vähän karkasi niin saivat he kuitenkin paketin kasaan onnistuen ottamaan pisteet kotiin.

7 - 6 JA

SB Vantaa
2 - 23 - 31 - 11 - 0
9'MaaliRintala Sampo
9'MaalisyöttöAnnala Arttu
12'MaaliAnttonen Joona
12'MaalisyöttöPulkkinen Leevi
20'MaaliHonkaniemi Niklas
20'MaalisyöttöWingren Elliot
28'MaaliKoljonen Urho
28'MaalisyöttöLaakkonen Antti
30'Jäähy: 2minPulkkinen Leevi
38'MaaliPaloneva Lauri
38'MaalisyöttöKortetmaa Juuso
49'MaaliPaloneva Lauri
49'MaalisyöttöHarju Arttu
49'Jäähy: 5 minLaukkonen Niko
60'MaaliKortetmaa Juuso
60'MaalisyöttöPulkkinen Leevi