Turnaus voitto
Julkaistu: 08.01.2018 00.00

Ensimmäisenä vastassa oli OLS Karhut 07. Peli päättyi meidän voittoon 12-0 kun toista erää oli pelattu 5 minuuttia.

Toisessa pelissä vastaan saimme OFBC 06 joukkueen. Peli oli nopeatempoista ja vastustaja pääsi tekemään vaarallisia hyökkäyksiä maaliamme kohti ja johtikin peliä ensimmäisen erän jälkeen 2-1. Erätauolla pojat heräsivät että tässä joutuukin tehdä töitä ja valmentajien hyvien tsemppausten jälkeen peli päättyi meidän voittoon 2-4.

Kolmas vastus oli OLS Tiikerit 06/07. Tämä joukkue antoikin vielä kovemman vastuksen ja tiukemman pelin. Ensimmäisen erän jälkeen oltiin häviöllä 3-1 mutta taas kovan työn tuloksena voitto 4-3. Oli kyllä tapahtumarikas peli puolin ja toisin. Hienosti pojat nosti taas tässäkin pelissä itsensä tappioasemasta voittoon. Tässä pelissä testattiin molemman joukkueen poikien kuntoa sekä kestävyyttä pitää peli kasassa.

Finaali peli pelattiin edellistä vastustajaa vastaan eli OLS Tiikerit 06/07. Kuten arvata saataa tämäkin peli oli kovaa luokkaa ensimmäisen erään saakka. Ensimmäinen erä päättyi meidän eduksi 4-2. Sitten vastustajan selkäranka katkesi ja meidän pojat juhli ansaittua ensimmäistä turnausvoittoa 7-3.

Onnittelut! Hienoa työtä pojat ja erityiskiitokset kuuluu valmentajille.