Lauantaina pelataan Pietarsaaressa
Julkaistu: 15.11.2017 00.00

Lauantaina pelataan Pietarsaaressa

Naiset pelaavat seuraavat pelinsä 18.11.2017 Pietarsaaressa. Vastaan asettuu tuolloin ISB (Ilmajoki) ja SPV (Seinäjoki). Nibacos naiset onnistuivat viime turnauksesta haalimaan täydet 4 pistettä kotia. Toivottavasti samanlainen pelivireys näkyy tulevana lauantaina.

Nibacos naiset kohtaavat ensin ISB:n Ilmajoelta.ISB:n alkukausi on lähtenyt onnistuneesti käyntiin tappiotta. Ilmajokilaiset ovat onnistuneet kaatamaan SB Vaasa Mummot, Jeppis FBC:n ja SC Kokkolan, sekä pelannet tasapelin SB Kauhajokea vastaan. Täten etelä-pohjanmaalaiset johtavat sarjaa mutta tiukasti kannoilla roikkuvat Nibacos naiset, vain yhden pisteen erolla. Näiden kahden joukkueen kokoonpanossa voidaan nähdä hieman yhtäläisyyksiä. Joukkueet koostuvat sekä nuorista taiteilijoista että vanhoista konkareista. ISB hoitaa huolella puolustuspään ja jättään näin mielellään karvauksena alemmas. Ilmajokilaiset ovat tehneet 8 maalia ja päästäneet vain 4, versus siihen että kokkolaiset on tehneet 19 maalia ja päästäneet 11. Voidaan spekuloida onko kokkolalaisilla laajempi rosteri ratkaisijoita kun vastustajalla. ISB:n pistepörssiä johtavat 20-vuotias hyökkääjä Vilma Kosonen ja puolustaja Oona Virtanen 3:lla pisteellä.

Nibacos naisten toinen peli on SPV:tä vastaan. Kyseinen joukkue on sarjatulokas 3.divarista ja punaisten riveissä voidaan nähdä myös sarjapaikastaan luopuneen Nurmon Jymyn pelaajia kuten Jenni Luoma, Miia Halmesmäki, Leena Sippola ja Jenni Ylirintala. Tällä tuoreella joukkueella on selvästi vielä hakemista yhtenäiseen pelityyliin mutta siittä huolimatta joukkue on pärjännyt hyvin. SPV on kaatanut Jeppis FBC:n ja SB Kauhajoen. Tappiot on kärsitty SB Vaasa Mummoja ja SC Kokkolaa vastaan. Tällä hetkellä Seinäjoen Peliveljet ovat sijalla 6. sarjataulukossa. Joukkueen pistepörssiä johtavat tasaisesti Inka Kilpijärvi, Marika Kääriäinen, Jenni Ylirintala ja Leena Sippola 4:llä pisteellä.

Hieman vajaavaisuutta voidaan havaita lauatain peleissä kun kokkolalaisten nuori pelaajalupaus Ria Böös on Blue Fox b-tyttöjen kanssa pelaamassa SM-peliä RSS Panthers/LaSB:ia vastaan Uudessakaarlepyyssä. Myös toinen naisten paikeista, Ilona Partanen, on pois kuvioista kun neiti on reppureissaamassa Aasian auringon alla. Onneksi seuran junioriosasto painaa vuodesta toiseen kovaa työtä ja niin sanotusti jalostaa uusia taitureita. Naiset nostavat tällä kertaa remmiin mukaan lupaavan 13-vuotiaan Ida Kattilakoski joka pelaa seuran D1-pojissa.

Sarja on toistaiseksi pysynyt suhteellisen tasaisena jonka takia lauantain pelit voivat olla hyvin ratkaisevia Nibacos naisten suhteen. Mikäli naiset onnistuvat metsästämään itselleen täydet pisteet, vie se sinivalkoiset sarjan kärkeen ja karkumatka muista voi alkaa. ISB:n toinen vastus on SCS (Kristiinankaupungista) jonka on sijalla 7.

Nibacos naisten pelit pelataan 18.11.2017 Rettig Sport Centerissä, Pietarsaaressa.

Klo 12:00 Nibacos- ISB

Klo 15:00 Nibacos- SPV

Tervetuloa mukaan kannustamaan!



Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-