Julkaistu: 01.09.2017 00.00

Sisäänkäynti Isokylän ja Torkinmäen kouluille

F1-pojat harjoittelevat maanantaisin ja keskiviikkoisin Torkinmäen koululla. Sisäänkäynti liikuntasaliin tapahtuu Korpintien puolelta, bussipysäkin takaa, kaupungin suuntaisella seinällä olevasta ovesta. Jos auton ajaa parkkiin, niin se on helpoin jättää Hakakadulta päästävälle parkkipaikalle, jonka vieressä on aidattu jalkapallokenttä. Lauantain harjoituksiin Isokylän koululle sisäänkäynti vaihtui aikaisemmasta sisäänkäyntiovesta oikealta löytyvälle ovelle, josta pääsee suoraan pukukoppikäytävälle.

Koska ovet tulee pitää lukittuna, eikä niitä saa kiilata auki, toivotaan että jokainen tulee ajoissa harjoituksiin. Valmentaja tulee avaamaan ovet 15 minuuttia ennen harjoitusten alkua. Tämän jälkeen toivotaan vanhempien vuorottelevan ovella, jotta kaikki pääsevät sisälle.

Harjoitusten lopussa valmentajat kurkkaavat n. 10 minuuttia ennen loppua, onko vanhempia pyrkimässä sisälle. Tällöinkin toivotaan vanhempien vuorottelevan tämän jälkeen oven avaamista, jotta valmentajat voivat keskittyä harjoituksiin. Jos toivot pääseväsi sisälle jonain muuna aikana, keskustele siitä valmentajien kanssa harjoitusten alussa. Isokylän salissa on yksi ikkuna, jonne voi toki kiertää ja koputtaa, jos haluaa päästä sisään muuna aikana.

Lisäksi molemmissa saleissa on välinevarastoja, joista löytyvien välineiden käyttö ei ole meille sallittua. Näin ollen toivotaan, että mikäli sisaruksia on seuraamassa harjoituksia, että välinevarastoja ei käytettäisi leikkipaikkoina.

Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-