Julkaistu: 08.08.2017 00.00

Kauden 2017-18 aloitusinfo

Nibacos F2-09 pojat kausi-info 2017-2018

Kauden tiedotusinfo vanhemmille la 2.9. klo 13 treenien yhteydessä Isokylän koululla. Toivotaan mahdollisimman paljon osallistujia.

Joukkueen kotisivut

http://nibacos.fi/joukkueet/483

(nibacos.fi –> joukkueet -> F2-09 pojat)

Ilmoittautuminen kaudelle 2017-18

Ilmoittautuminen kaudelle 2017-2018 avataan joukkueen kotisivuille pian. Ilmoittautuminen tehdään joukkueen kotisivujen kautta ja se tulee tehdä ennen kauden alkua. Kesken kauden mukaan tulevien tulisi myös tehdä ilmoittautuminen kotisivujen kautta.

Varaudu täyttämään seuraavat tiedot ilmoittaessasi pelaajan joukkueen toimintaan (tiedot eivät ole julkisia ja ne tulevat vain toimihenkilöiden tietoon):

  • Pelaajan nimi
  • Huoltajien nimet ja yhteystiedot (puhelinnumerot ja sähköposti)
  • Aiempien kausien pelinumero (uusien pelaajien ei tarvitse täyttää)
  • Allergiat ja sairaudet (harjoituksia ja pelireissuja varten)
  • Suostumus nimen ja kuvan julkaisuun netissä (joukkueen kotisivut)
  • Valinta osallistumisesta joko tiistain tai keskiviikon treeneihin (lähtökohtaisesti sitova)

Treeniajat kaudella (alkaen 2.9.)

Lauantaisin klo 13-14.30 Isokylän koulun Sali

Tiistaisin klo 18.30-19.30 Torkinmäen koulu

Keskiviikkoisin klo 16.30-17.30 Torkinmäen koulu

Viikolla olevista treeneistä (ti ja ke) valitaan ilmoittautumisen yhteydessä jompikumpi, johon pelaaja osallistuu. Mikäli ilmoittautumisen jälkeen ryhmät ovat merkittävästi erikokoiset, joukkueen johto on yhteydessä huoltajiin mahdollisesta ryhmän vaihdosta. Molemmista ryhmistä pyritään tekemään suunnilleen samankokoiset treenien laadun ja sujuvuuden takaamiseksi. Lauantain treeneihin osallistuvat kaikki pelaajat. Pyritään tulemaan treenipaikalle 15 minuuttia ennen harjoitusten alkua, jotta salivuoron alkaessa pelaaja olisi valmiina varusteet päällä ja treenit saataisiin heti ajallaan käyntiin. Treeniajat täydennetään joukkueen kotisivujen kalenteriin.

Kokeilu

Joukkueen johto on sopinut, että uudet halukkaat voivat osallistua kaksi kertaa joukkueen treeneihin ilman maksua, mutta sen jälkeen pitäisi tehdä päätös harrastuksen jatkumisesta.

Pelaajan varusteet

Sisäpelikengät, suojalasit, maila, juomapullo. Sopivan mailan pituuden karkea arvio on navasta nyrkin mitta ylöspäin.

Kausimaksu

Koko kausi (syyskuun alku – huhtikuun loppu) 160 euroa, maksetaan kahdessa erässä; ensimmäinen syyskuussa ja toinen tammikuussa. Lisäksi kuluja tulee peliasusta, jota ei ole laskettu kausimaksuun. Joukkueen toiminnalle kuluja aiheuttavat Isokylän maksullinen salivuoro, joukkueen yhteiset varusteet (pallot, liivit, maalivahdin varusteet ym.), piirisarjaan osallistuminen, seuran jäsenmaksut, ym.

Tuki ja sponsorit

Joukkueelle voi jokainen halutessaan kerätä tukijoita. Tätä varten on olemassa valmis lomake, joka jaetaan pelaajien vanhemmille kauden aloitusinfossa. Tukijoiden logoja ei paineta peliasuihin vaan halutessaan tukea antava yritys saa logon joukkueen kotisivuille. Tuki osoitetaan koko joukkueelle, ei yksittäiselle pelaajalle. Lähtökohtaisesti tuen ajatuksellinen idea on tukea lasten liikuntaa ja aktiivisuutta, ei niinkään ”joukkuetta”.

Turnaukset kaudella 2017-2018

Nibacos F2-09 osallistuu Pohjanmaan (Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa) piirisarjaan todennäköisesti kolmella joukkueella. Tällä varmistetaan se, että pelaajat saavat rutkasti peliaikaa ja –kokemusta turnauksissa. Turnauksia on keskimäärin kerran kuukaudessa. Turnauksien ajankohdat tulevat myöhemmin tietoon ja tiedotetaan mahdollisimman nopeasti niiden selvittyä. Turnaukset lisätään joukkueen kotisivujen kalenteriin.

Peliasut

Salibandyseura Nibacos on solminut kaudesta 2016-17 alkaen varusteyhteistyösopimuksen Fat Pipen kanssa. Viime kausi oli juniorijoukkueille siirtymäkausi. Näin ollen tulevalla kaudella joukkueelle hankitaan Fat Pipen sininen peliasut (pelipaita, shortsit, sukat). Aiempien kausien valkoiset paidat jäävät treenipaidoiksi. Kokkolan Prismaan on toimitettu Nibacos F2-09 joukkueen peliasujen tilauslista ja siellä voi käydä sovittamassa peliasua ennen tilausta. Mikäli pelaajalla on aiemmalla kaudella hankitut Fat Pipen siniset pelishortsit, ei uusia tarvitse luonnollisestikaan hankkia.Tässä tapauksessa shortsit voi halutessaan vielä omatoimisesti painoon. Peliasut painaa Seritec Oy. Peliasujen lopullisesta hinnasta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta se ilmoitetaan la 2.9. infotilaisuudessa. Lähtökohta on se, että jokainen maksaa oman peliasun painatuksineen.

Tiedottaminen

Joukkueen kotisivut on (ks. linkki ja osoite yllä) ovat joukkueen VIRALLINEN tiedotuskanava. Lisäksi joukkueella on suljettu Facebook-ryhmä ”Nibacos P09”, johon kannattaa käydä liittymässä. Facebook ryhmään pyritään lähtökohtaisesti tiedottamaan sama mitä kotisivuille, mutta se ei ole virallinen tiedotuskanava. Ajoittain Facebook-ryhmässä tiedotetaan äkillisistä asioista kuten vuorojen peruutuksista tms.

Joukkueen toimihenkilöt alustavasti

Huom. Halukkaat vanhemmat ovat erittäin tervetulleita joukkueen toimihenkilöiksi. Joukkueen johto on linjannut, että toimihenkilöiden lapset maksavat 50 % kausimaksusta.

Valmentajat:

Ville-Matti Määttälä (Vastuuvalmentaja)

Ari Huusko

Markus ja Asta Hietalahti

Tony Oikari

Tero Luokkala

Joukkueen johtaja: Janika Koski-Vähälä

Rahastonhoitaja: Johanna Gromov

Lopullisesti toimihenkilöt ovat tiedossa la 2.9. palaverin jälkeen.

Joukkueen toiminnan ydinajatus

Joukkueen toiminnan tarkoituksena on tarjota pelaajille liikunnan kautta iloa ja riemua sekä uusia hienoja kokemuksia salibandyn avulla. Samalla opetellaan ryhmässä toimimista, toisten kunnioittamista ja huomioimista. Treeneissä tarkoituksena on pitää hauskaa ja hikoilla, opetella salibandyn lajitaitoja ikätasolle ja kullekin pelaajalle sopivalla tasolla sekä kehittää pelaajien ikätaso huomioiden perusmotorisia taitoja ja ominaisuuksia esimerkiksi kehonhallinta-, koordinaatio- ja nopeusharjoitteiden muodossa unohtamatta kehonhuoltoa. Samalla opitaan ja oivalletaan itse pelistä uusia ulottuvuuksia. Lisäksi treeneissä voidaan joskus kisailla pilke silmäkulmassa. Joukkueessa ei hyväksytä minkäänlaista kiusaamista tai toisten solvaamista vaan pyritään kannustamaan pelikavereita yrittämään parhaansa niin treeneissä kuin turnauksissakin.

Mikäli joukkueen toimintaan liittyen on kysyttävää, voitte olla yhteydessä joukkueen toimihenkilöihin.


Nibacos F2-09 toimihenkilöiden puolesta

Ville-Matti Määttälä

Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-