Julkaistu: 11.10.2017 00.00

Syksyn infoa ja yhteenvetoa vanhempainillasta

Tiedotetta ja yhteenvetoa:

1. Valokuvaus

Seuran valokuvaus su 15.10. Hakalahden koululla. -09 joukkueen kuvaus klo 16, paikalla klo 15.45. Asuna sininen peliasu kokonaisuudessaan: paita, shortsit, sukat. Lisäksi maila mukaan. Joukkueesta otetaan joukkuekuva ja pojista yksilökuvat joukkueen kotisivuja varten. Lisäksi yksilökuvia käytetään pelaajakorttiin, jonka jokainen poika saa. Pelaajakortilla pelaaja pääsee Nibacosin miesten 2-divisioonan peleihin veloituksetta.

2. Edustusjoukkueen vetämät treeni ti 24.10. klo 18. Kampus-hallissa. Miesten edustusjoukkue järjestää jo viime kaudelta tutut pelailutapahtuman juniorijoukkueille ti 24.10. Kampus-hallilla. Meidän vuoro on klo 18-19, paikalla klo 17.50. Asuna seuran sininen peliasu. Muutoin normaali treenivarustus juomapulloineen ja suojalaseineen.

3. Peruuntuvat vuorot

  • Syyslomaviikon treenit peruttu (vko 42 ti 17.10. , ke 18.10. ja la21.10.)
  • La 28.10. treenit Isokylässä peruttu lentopalloturnauksen vuoksi
  • Ti 24.10. ja ke 25.10. Torkinmäen vuorot peruttu, ti 24.10. kaikilla treenit Kampus-hallissa.
  • ti-ke 28-29.11. ja ti-ke 5-6.12. Torkinmäen vuorot peruttu. Sali koulun omassa käytössä.
  • la 9.12. Isokylän vuoro peruttu turnauksen vuoksi.
  • Syyskauden viimeiset treenit näillä näkymin ti 19.12. ja ke 20.12. Kevätkausi jatkuu ti 2.1. ja ke 3.1.
  • Turnausaikataulun selvittyä joitakin lauantain treenejä saattaa luonnollisesti peruuntua päällekkäisyyksien vuoksi.

4. Peliasut

Pelipaidat jaettiin tiistaina. Ne, jotka eivät saaneet pelipaitaa, shortseja ja sukkia vielä, saavat ne kyllä myöhemmin treeneissä. Peliasulaatikko on mukana lauantain treeneissä. Asun luovutuksen yhteydessä huoltajalle annetaan tilisiirtolomake, jolla maksetaan joukkueen tilille oman tilauksen mukainen summa. Hinnat näkyvät lomakkeessa. Maksun yhteydessä viestiin tulee laittaa ”Peliasu etunimi sukunimi”. Jos painatuksessa on tullut virheitä, esim. nimi kirjoitettu väärin, väärä numero shortseissa jne. olkaa suoraan yhteydessä painosta vastaavaan firmaan Seriteciin.

5.Kausimaksu

Kausimaksu on edelleen 160 euroa/kausi. Voi halutessaan maksaa kahdessa erässä. Rahaston hoitaja Johanna laittaa maksutiedot sähköpostilla. Ensimmäisen maksun eräpäiväksi sovittiin marraskuun loppu, mutta ei haittaa vaikka sen maksaa aiemminkin.

6. Budjetti

Joukkueelle kuluja aiheuttavat mm. Isokylän maksullinen salivuoro, joukkueen yhteiset varusteet, aluesarjaan osallistuminen, kotiturnauksien hallimaksut, tuomarimaksut, emoseura Nibacosin jäsenmaksu ym.Budjettilaskelman mukaan ilman peliasua kauden kulut per poika olisi noin 180-190 euroa, mutta joukkueenjohto päätyi kausimaksun säilyttämiseen ennallaan ja kattamaan puuttuvan osuuden varainhankinnalla.

7. Varainhankinta

A) Lokakuun aikana varainhankinnan pikaprojektina myymme Gutzin urheilutekstiilejä. Terolta on saatavilla Gutzin kuvasto ja tilauslista. Tero on luvannut myös hoitaa keskitetyn tilauksen Gutzin suuntaan. Gutzin tuotteet ovat korkealaatuisia urheilutekstiilejä miehille ja naisille, mm. sukkia, kompressiosukkia, alusvaatteita, teknisiä vaatteita, juoksutrikoita ym. Kaikki tuotteet on pakattu hienoihin laatikoihin, jonka hinta on 20-25 euroa. Sopii siis mainiosti myös lahjaksi! Esimerkiksi urheilusukkia yhdessä 20 euron paketissa on yhteensä 4 paria, joten hinnat ovat edullisia! Joukkueen vastuuvalmentajan voitte kertoa käyttävän liikkuessaan Gutzin sukkia, koska ne ovat yksinkertaisesti parhaat! J Lista sopii mainiosti esimerkiksi työpaikan kahvipöytään ym. Kun olette keränneet tilaajien nimet ja tilattavat tuotteet, täytätte listan yhteydessä olevan ”tilauksen koonnin” ja toimitatte sen Terolle. Varsinaisen tilauslistan, jossa tilaajien nimet ym. säilytätte itsellänne. Tavoitteena on saada yhteensä tilattua 175 pakettia, jolloin saamme tuotteet valmiiksi lajiteltuna ja ilman toimituskuluja. Kun keskitetty tilaus on tullut, hoidetaan joukkueen sisäinen jakelu, ja jokainen tuotteita myynyt hoitaa itse tuotteet oman tilauslistan mukaisesti tilaajille. Tilauksen koonti tulee toimittaa Terolle viimeistään su 30.10. (ma 31.10. on varsinainen tilauspäivä, joten ei laiteta Teroa liian tiukalle). Mikäli myyntiin ei halua osallistua, sovittiin 30 euron ”sakkomaksu”, jonka maksamalla myyntikampanjaan ei tarvitse osallistua. Silti joukkueessa toivotaan, että mahdollisimman moni lähtee myyntikampanjaan mukaan.Nettilinkki Gutzin kuvastoon jos haluaa sähköpostitse tms. markkinoida:https://issuu.com/springhilltextile/docs/gutz_katalog_ht17_fi_webb

B)

  • Joukkueen omassa kotiturnauksessa kahvion pitäminen
  • Mahdollisesti joulun ajan myyjäisiin osallistuminen; kaupungintalo? Tullipakkahuone? Markettien aulat?
  • Kalustetalkoot: kalusteiden kantamista. Lennin isä Marko pitää korvat auki näiden suhteen.

8. Turnaukset

Osallistumme aluesarjaan kolmella joukkueella. Turnauksien aikataulu selviää lähiviikkojen aikana. Todennäköisesti ennen joulua on jo 2-3 turnausta, joten aikataulu saattaa olla tiukkaa. Joukkueita ilmoittautunut mm. Isokyröstä, Kuortaneelta, Alajärveltä, joten jonkin verran matkoja tiedossa. Loppukaudesta harkinnemme johonkin turnaukseen menemistä bussilla jonkinlaisella omakustanneosuudella. Tämä turvallisuutta ja poikien elämystä ajatellen. Turnausaikataulu tiedotetaan heti kun mahdollista. Jokaiseen turnaukseen tulee aina erillinen ilmoittautuminen kotisivujen kautta, jolloin valmennus saisi hyvissä ajoin tietoon turnaukseen lähtevät pojat ja voidaan jakaa joukkueet.

Syksyn turnauspäivämäärät selvillä:

Pietarsaari su 5.11.

Vaasa su 19.11.

Kälviä/Kokkola la 9.12.

Ilmoittautumiset turnauksiin laaditaan joukkueen kotisivuille mahdollisimman nopeasti. Jokaisesta turnauksesta tulee erillinen tiedote lähtöaikoineen, joukkuejakoineen ja otteluohjelmineen.

Turnauksien säännöt voitte käydä lukemassa tästä linkistä:

http://salibandy.fi/files/4814/9884/5680/KisaMaail...

9. Miesten edustuksen ottelun kahvitusvuoro ja joukkueen esittely

Joukkueemme esitellään pe 1.12. klo 19 Nibacos-SPV II pelissä. Tuolloin meidän vastuullamme on kahvion pyörittäminen. Seuralta tulee myytävät tavarat eli ei tarvitse hankkia mitään. Me voimme järjestää ottelun yhteydessä arpajaiset. Kahvion lisäksi meille kuuluu laitojen oikaisu pelin aikana, johon tarvitsemme myös aikuisia. Joukkue juoksee sisään edustusjoukkueen kanssa ennen ottelun alkua. Lisäksi joukkue esitellään ensimmäisellä erätauolla. Pojilla päällä seuran sininen peliasu. Paikalla pitäisi olla klo 18.30. Kahviosta vastaavat aiemmin. Tästä lisäinfoa ja tarkennusta lähempänä.

10. Toimihenkilöasiaa

Edelleen te vanhemmat olette tervetulleita joukkueen toimihenkilöiksi; valmennukseen, joukkueenjohtajaksi, rahastonhoitajaksi. Kiireellistä olisi saada joukkueelle uusi joukkueenjohtaja Janikan tilalle. Janikan poika ei enää tällä kaudella ole edes pelannut joukkueessa mutta Janika on silti hoitanut joukkueenjohtajan työt, ymmärtänette että tämä on jo vähän epäinhimillistäkin. Joukkueenjohtajan tehtäviin kuului organisointia, jollakin tasolla kotisivujen kontrollointi ym. yleistä. Joukkueen muut toimihenkilöt voivat auttaa uuden joukkueenjohtajan alulle. Yhdessä joukkueen taustaa on pyöritetty ja yhdessä asioita hoidettu.Rahastonhoitaja Johannakin on ilmaissut, että voisi vetäytyä joten siihenkin tarvittaisiin joku.Joukkueella voi siis olla myös kaksikin joukkueenjohtajaa eikä se olisi ollenkaan haitaksi. Kiinnostuksen on ilmaissut Natan äiti Glenda, toivotaan myös muita kiinnostuneita.Toimihenkilöille lapsen kausimaksusta alennusta -50%.Te vanhemmat olette äärettömän tärkeitä joukkueen arjessa myös muuten. Tarvitsemme treeniarkeemme laitojen kasaajia, kotiturnauksiimme kahvion pyörittäjiä, toimitsijoita ym. Eli töitä ja tekemistä riittää kaikille.

11. Treeniasiaa

Treenit ovat lajiharjoittelun ja liikkumisen lisäksi tärkeä sosiaalinen tilanne pojille. Opettelemme samalla yhteistyötaitoja ja toisten kunnioitusta. Emme hyväksy treeneissä minkäänlaista kiusaamista tai toisten mollaamista. Kaikki pojat ovat osa joukkuetta taitotasosta riippumatta. Tavoitteena on, että jokainen kehittyy niin liikunnallisesti kuin lajitaidollisesti omalla tasollaan ja omassa tahdissa. Me valmentajat pyrimme tekemään parhaamme, että tämä toteutuisi. Vaadimme pojilta keskittymistä ohjeiden kuuntelun ajan ja mikäli näin ei ole, huomautamme asiasta. Lisäksi kannustamme poikia keskittymään ja tekemään parhaansa harjoitteiden yhteydessä vaikka se joskus vaatisi vähän itsensä ylittämistä. Tärkeintä on aina, että treeneissä pojilla on hauskaa ja niistä nautitaan ja sieltä lähdetään kotiin hyvällä mielellä hymyssä suin ja mielellään hiki märkänä.

Torkinmäen treenit ovat puhtaasti lajitreenit, jossa treenit koostuvat lajin teknisten taitojen harjoittelusta (esim. syöttö, kuljettaminen, pujottelu, syötön haltuunotto jne. jne.) ja lisäksi lajin pelillisten taitojen harjoittelusta. Näissä korostuu toisto ja huolellinen tekeminen. Eli tulemme treenaamaan esimerkiksi erilaisia syöttötreenejä huomattavan paljon.

Isokylän treeneissä lajin teknisten ja pelillisten taitojen lisäksi olisi tarkoitus harjoitella säännöllisesti ikätason kehitys huomioiden kehonhallintaa, suunnanmuutoksia, nopeutta, ketteryyttä, hyppyjä, erilaisia liikkumistapoja, havaintoja ja reagoimista jne. yleisliikunnallisia asioita.

Palaute treeneistä on aina tervetullutta.

12. Ilmoittautuminen ja lisenssiasiaa

Jos pelaajaa ei ole vielä ilmoitettu joukkueeseen joukkueen kotisivujen kautta, tulee tämä tehdä mahdollisimman nopeasti. Lisäksi ennen turnauksia tulee huolehtia lisenssin maksu jokaiselle pelaajalle. Lisenssi hankitaan suomisport-sivuston kautta ja muistaakseni pelaajapassilla on hintaa ilman vakuutusta 38 euroa. Lisenssi on pakollinen.

Paras palkinto antamastamme kaikille meille toimihenkilöille ja joukkueen vanhemmille antamastamme panostuksesta lienee se, että pojilla on hauskaa harrastuksen parissa ja treeneihin on kiva lähteä. Se kannustaa eteenpäin!

toimihenkilöiden puolesta

Ville-Matti

Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-