VALIO -tytöt joulutauolle
Julkaistu: 22.12.2017 00.00

VALIO -tytöt joulutauolle

Joukkue sai mieluisat yllätykset Valiolta kun postiin ilmestyi paketti myönnetyn stipendin lisäksi. Harjoituksissa jaoimme jokaiselle lippiksen, sekä jumppakassit. KIITOS Valiolle näistäkin yllätyksistä!

Syyskauden viimeinen turnauskin on jo takana ja tytöt odottavat kevättä jo vesi kielellä sarjan piikkipaikalla tasapistein yhdessä Blue Foxin kanssa. Kohtuullisen tasaisessa sarjassa vain pisteen päässä meistä vaanii KäTa, eikä SB Vaasa ja ISB:kään ole vielä kuin 4 pistettä perässämme. Tasaisessa sarjassa on odotettavissa mielenkiintoinen kevät.

Viime turnauksessa kohtasimme ensin FBC Remixin ja pelasimme tuohon otteluun kauden tähän astisista peleistämme parhaan ja ehjimmän ottelun. Vastustaja saatiin pidettyä poissa vaarallisimmilta maalintekopaikoilta samalla kun itse puolestaan loimme hyviä tekopaikkoja solkenaan. Tälläkin kertaa tarkkuus laukauksista vielä puuttui, joten suurin osa vedoista suuntautui joko päin maalivahtia suoraan "logoon" tai vaihtoehtoisesti tolppien juuria haettaessa niukasti ohi maalin. Tolppia ja rimojakin kolisteltiin lukuisia kertoja, joten vielä tarvitaan lisää toistoja jotta sihti saadaan kohdilleen. Ottelu meille selkein ja ansaituin 6-1 lukemin. Loistopeli tytöiltä!!!

Syyskausi päätettiin uutta tuttavuutta, Nurmon Jymyä vastaan. Tällä kertaa valmennus päätti antaa muutamalle puolustajalle tilaisuuden kokeilla hyökkäjän roolia ja puolestaan hyökkääjien päästä näkemään peliä puolustajan tontilta. Vastustaja pääsi ehkä hiukan yllättämäänkin Nibacoksen tytöt ja piti pelin tasaisena ensimmäisest 20 minuuttia, ollen jopa 4-3 johtoasemassakin. Valmennuksen luotto ei kuitenkaan loppunut missään vaiheessa ja valitulla tiellä jatkettiin, pyörihän peli koko ajan vastustajan päässä. Enää tarvittiin vain malttia ja tarkkuutta laukauksiin niin peli saatiin käännettyä meille. Uudet pelipaikat alkoivatkin loksahtelemaan paikoilleen ja tytöt osoittivat jälleen kerran sen valtavan potentiaalin ja oppimishalun, joka heistä löytyy, joten saimme lopulta kunnon maalikarkelot aikaan ja päätimme syyskauden keskeytyksellä lukemin 16-4 meille. Hatunnosto silti NJ:n tytöille, jotka tekivät pelistä jännittävän ja antoivat mallikkaan vastuksen rumista loppulukemista huolimatta.

Turnauksesta jäi ensisijaisesti talteen tulevaisuutta silmälläpitäen paljon positiivisia asioita. Tällä kertaa olimme sisäistäneet, etenkin ensimmäisessä pelissä tiiviin viisikkopuolustamisen ja koko päivän ajan lauoimme enemmän kuin koskaan aiemmin. Nyt alkaa olemaan hyvässä suhteessa jopa pientä itsekkyyttä ja rohkeutta ottaa vastuuta laukausten muodossa, joukkuepelin silti kärsimättä ja jäämättä yhtään vähemmälle, hyvä tytöt! Toistojen kautta saamme varmasti vielä sektoritkin kohdilleen ennen tammikuun lopulla Isokyrössä pelattavaa seuraavaa turnausta.

Vietämme ansaittua joulutaukoa ja jatkamme "kinkun sulatuksella" pelaamalla aina niin mukavan pelin vanhempia vastaan lauantaina 30.12. Ilmoittautuminen vanhemmille on avoinna, joten käykäähän ilmoittelemassa itsenne ajoissa mukaan jotta voimme tarvittaessa vahvistaa vanhempien joukkuetta sisaruksilla!

HYVÄÄ JOULUA kaikille D-tytöille perheineen!

Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-