Sarjakausi alkaa perjantaina - edustuksen runko kasassa
Julkaistu: 27.09.2017 00.00

Sarjakausi alkaa perjantaina - edustuksen runko kasassa

Miesten edustusjoukkueen sarjakausi alkaa Kampushallilla tulevana perjantaina 26.9. FBC Remixiä vastaan. Tulevalle kaudelle joukkue on kokenut suuria muutoksia, kun moni pelaaja vaihtoi maisemaa. Tilalle on tullut pääosin nuoria pelaajia, jotka ovat valmiita taistelemaan vastuusta. Ennen kautta joukkue pelasi neljä kappaletta harjoitusotteluita, sekä kolme Suomen Cupin peliä. Cup-matka sai päätöksensä viime perjantaina Mailattomien käsittelyssä, joten keskittyminen voidaan pitää täysin sarjapeleissä.

Päävalmentaja Jukka Kinnusen mukaan joukkue lähtee kauteen haastavissa merkeissä. ”Hienon viime kauden jälkeen, tuleva kausi tulee olemaan iso haaste vahvasti uusiutuneelle joukkueelle. Joukkueesta lähti paljon kokemusta ja isoja persoonia Kokkolalaisessa salibandyssa, sekä nuoria lupaavia pelaajia siirtyi kokeilemaan siipiä korkeammalle sarjatasolle.

Joukkue ei ole paperilla niin vahva kuin viime vuoden joukkue kauteen lähdettäessä, joten paljon hommia on edessä ja tuleva kausi näyttää, kuinka paljon joukkue pystyy kehittymään kauden edetessä.”


Joukkueen tärkeimpiin palasiin kuuluva kapteeni Timo Salo on myös samoilla linjoilla. ”Peli kerrallaan mennään ja pyritään oppimaan aina edellisistä kamppailuista, jotta tuntisimme myös vastustajamme paremmin. Uudet kaverit pyritään saamaan joukkueen peliin sisään yhä paremmin syksyn edetessä, mikä varmasti helpottuu, kun olemme nyt saaneet treenata enemmän ketjuina. Valmiita ketjukoostumuksia onkin alkanut jo syntyä. Ja nyt kun Cup on ohi, voidaan keskittyä täysin sarjapeleihin.

Tähtäin kaudelle on keväässä, jolloin toivottavasti pelataan kauden parhaat pelit.”

Tulevaa ottelua Salo kommentoi seuraavasti: ”Pyritään pelaamaan mahdollisimman nopeatempoista pallollista peliä, sekä fiksummin, kuin edellisessä ottelussa Mailattomia vastaan ja mennään vaihto kerrallaan. Tiivistettynä mahdollisimman ehjä 60-minuuttinen, jota lähdetään kehittämään myös kauden edetessä. Remixiltä löytyy hyvä maalivahti, sekä pallollisesti hyviä ja maalintekoon tehokkaasti kykeneviä miehiä, jotka pystyvät kääntämään peliä ja pääsevät hyvin iskemään vastaan. Vaarallinen joukkue siis kyseessä, joten täytyy olla valmiina alusta alkaen.”


Muutaman edellisen kauden ajan joukkue on edennyt aina divarikarsintoihin saakka. Tulevalla kaudella paikka karsintoihin vaatii entistä enemmän töitä, kun esimerkiksi Mailattomat antoi myrskyvaroituksen viime perjantaina. Lisäksi aina vaarallinen SB Paapat, entinen SB Vaasan kakkosjoukkue, on jälleen vuoden kokeneempi, SPV II saa varmasti rosteriinsa nuoria ja lupaavia junioreita, ja myös kakkoseen nousseen Team Atrian kanssa yhdistynyt ISB, tulee olemaan vaikea vastus. Ja tietenkin myös Nibacosin paikallisvastustajat TU ja HiPa haastavat siniset tosissaan sarjapisteistä. Perjantai tulee näyttämään, missä merkeissä edustus lähtee kauteen, kello 19:00 alkavassa ottelussa.


Tulevan kauden joukkueen sopimuspelaajat:

Maalivahdit:

Jan-Olof Backlund

Jari Koski-Vähälä

Matias Kentala

Puolustajat:

Toni Paloaho

Pyry Harsunen

Joni Lehtinen

Artturi Porko

Lari Posio

Hyökkääjät:

Eemil Sorola

Timo Salo

Jasper Jokela

Vertti Hyyppä

Tuomas Tilus

Onni Puutio

Oskari Kauppila

Jaakko Huopana

Tuomas Kinnunen

Tommi Tilus

Jaani Nissilä

Lisäksi B-juniori-ikäiset ringissä mukana olevat pelaajat:

Juuso Nadasi (MV)

Juuso Kortetmaa

Arttu Harju

Lauri Paloneva

Urho Koljonen


Päävalmentaja

Jukka Kinnunen

Maalivahtivalmentaja

Atte Hanhineva

Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-