Kotipelit sunnuntaina!
Julkaistu: 04.01.2018 00.00

Kotipelit sunnuntaina!

Vuoden 2018 ensimmäiset pelit pelataan sunnuntaina 7.1.2017 kotikotona Hollihaassa. Vastaan asettuu aamupäivällä kova ISB Ilmajoelta ja illalla SB Kauhajoki.

Nibacos naiset onnistuivat viime turnauksen jälkeen kipuamaan sarjan johtoon ja tosiasia on, että kovasti saa tehdä loppukevään töitä mikäli joukkue haluaa kärkipaikan säilyttää ja edetä nousukarsintoihin.

Ensimmäinen peli on ISB Ilmajokea vastaa. Etelä-Pohjanmaalaiset ovat tällä hetkellä tasapisteissä nibbareiden kanssa ja vain maalierot erottavat nämä kaksi joukkuetta toisistaan. ISB on ehdottamasti yksin sarjan kovimmista joukkueista ja täten ovat voittaneet 5/8 ottelusta, 2 tasapeliä ja yksi tappio. Joukkueen tämänhetkinen pistenikkari on Oona Virtanen 5 pisteellä. Ilmajokilaiset ovat kaiken kaikkiaan onnistuneet 16 kertaa maalinteossa ja päästäneet 10 maalia omiin, verrattaessa sinivalkoisiin kokkolaisiin jotka ovat tehneet 30 maalia ja päästäneet 22. Etelä-Pohjalaiseen tapaan he eivät hirveästi ujostele vaan painavat kovalla prässillä päälle, näin vaikeuttaen puolustajien pelinavaamista.

Viime kohtaaminen maaliskuussa oli hyvin tasainen mutta lopulta kokkolalaiset veivät taisteluvoiton lukemin 3-1.

Illalla pelataan sitten SB Kauhajokea vastaan, jotka ovat tällä hetkellä sijalla 4. Tämä on sarjan toinen joukkue ketä vastaan sinivalkoset ovat kokeneet tappion. Kauden ensimmäinen peli oli SB Kauhajokea vastaan ja päättyi tuolloin 6-4 Kauhajoelle. Joukkue on sen jälkeen kokeneet 3 voittoa, mukaan lukien Nibacos pelin, 3 tasapeliä ja 2 tappiota. Maalierot kääntyvät negatiiviselle puolelle kun joukkue on onnistunut tekemään 20 maalia mutta päästäneet 24. Joukkueen pistenikkarin on Meri Pukkila 6 pisteellä. Kauhajokilaisten bravuuria on pelata pientä sikaa joten toivotaan peleihin itsevarmoja ja tiukkaa linjaa vetävät tuomarit, jotka eivät epäröi puhaltamasta pilliin. Tosin aina se puhtain peli ei voita. Ensimmäinen peli kuitenkin opetti Nibacokselle, että Kauhajokea vastaan oma peli pitää toimia tai muuten ei pisteitä heru.

Nibacos naiset lähtevät kovalla tarmolla puolustamaan sijaansa. Kokoonpanosta on poissa ainakin Ria Böös, joka matkaa harmittavasti päällekäin osuvalle maajoukkuetien komennukselle ja muutama loukkaantuminenkin vaikuttaa vielä siihen, millainen kokoonpano Sunnuntaina kentälle astelee. Onneksi joukkueen reservi on laaja, joten pelaajia poissaolosta huolimatta löytynee joka pelipaikalle. Naiset lainaavat jälleen ensimmäiseen peliin Iida Kattilakoskea, joka antoi viime vuoden puolella kovaa näyttöä naisten peleissä.

Tulehan paikalle katsomaan että saako Tua Böös pudotettua apinan selästä sarjapeleissä ja veikkaamaan montako kertaa joukkueen pistekuningatar Keena Koskela onnistuu laittamaan pelivälinettä tolppien väliin tututssa kotihallissa.

Pelit pelataan sunnuntaina 7.1.2018 Hollihaassa

11:00 ISB-Nibacos

18:00 Nibacos- SB Kauhajoki

TERVETULOA! VÄLKOMMEN!

Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-