Nibacos Edustus - LASB   4 - 5

Kampushalli

LASB niukasti Nibacosta edellä.

Lauantai-iltana oli salibandyjuhlaa Kokkolan Kampushallissa kun pelattiin Suomen cupin puolivälieriä. Lähes täysi tupa 505 katsojaa ei jäännyt kylmäksi vaikka ensi arviolta luultiin että LASB vie ja Nibacos vikisee mutta näin ei kuitenkaan käynnyt vaan ihan muuta oli tulossa.

Ilman Mikael Järveä matkaan lähtenyt vierasjoukkue näytti kuitenkin heti pelin alusta lähtien että pallo ja mies liikkuvat hieman nopeammin mitä Kampushallissa on totuttu näkemään ja vieraat karkasivat ensimmäisen erän puolivälissä jo 2-0 johtoon. Nibacos ei vieraiden hyvää alkua säikähtänyt vaan pääsi kokoajan paremmin ja paremmin peliin mukaan ja pystyi hienosti haastamaan liigajätkät nopeudella ja jopa ajoittain hallitsemaan tilanteita. Tulosta syntyi ajassa 16.58 kun Jori Heikkilä upotti pallon maaliin.

Toinen erä oli tasaista vääntöä jossa molemmat onnistuivat kertaalleen maalinteossa. Nibacos maalintekijä oli jälleen Jori Heikkilä.

Kolmanteen erään tuli päättäväinen Nibacos joka oli päättänyt kääntää pelin ja onnistuikin tasoituksessa kun lähes neljä minuuttia oli erää pelattu. Sen jälkeen esiin astui vieraiden Justus Kainulainen joka vei ensin lähes vaarattoman näköisestä tilanteesta vieraat jälleen maalin johtoon.
Erän puolessa välissä Nibacoksen Pauli Peltoniemelle vihellettiin hieman kyseenalainen jäähy kun vieraiden hyökkääjä astui lavan päälle siittä kumoon ja Peltoniemi boksiin. Ylivoimalla Justus Kainulainen iski vieraat armottomasti 3-5 johtoon. Tämäkään ei lannistanut Nibacosta vaan ankaran painostuksen jälkeen pallo löytää reitin vieraiden hyvin pellanneen maalivahdin taakse. Maalintekijänä Timo Salo. Nibacos yritti vielä lopussa ilman maalivahtia tasoitusta mutta aika loppui kellosta ja näin LASB jatkaa Suomen cupin völieriin ja Nibacoksen matka jatkuu cupin pikkufinaaliin.

1 - 21 - 12 - 2
8'Jäähy: 2minPalovaara Tuomas
16'MaaliHeikkilä Jori
16'MaalisyöttöPeltoniemi Pauli
18'Jäähy: 2minPalovaara Tuomas
32'MaaliHeikkilä Jori
32'MaalisyöttöHonkaniemi Miikka
43'MaaliTilus Tuomas
43'MaalisyöttöTilus Tommi
49'Jäähy: 2minPeltoniemi Pauli
56'MaaliSalo Timo
56'MaalisyöttöHonkaniemi Miikka