TU Toholampi - Nibacos Edustus   8 - 9

Toholammin UT

Lauantain maalin tappio käännettiin sunnuntaina maalin voitoksi

Nibacos jatkoi II-divisioonaa sunnuntaina Toholammilla. Edellisen illan "cup-pettymystä" ei siis kauaan onneksi tarvittu jäädä murehtimaan vaan päästiin heti tosi toimiin ja vielä kiihkeässä paikallispelissä.

Nibacos sai hyvän alun peliin eikä edellisen illan uurastus paljoa jaloissa näkynyt. Nibacos vei avauserän 1-4.
Toista erää Nibacos vei mutta maalit tasattiin 2-2.

Kolmanteen erään lähdettiin 3-6 tilanteessa ja luultiinko jo että tämä riittää? Kotijoukkue pääsi kuitenkin vastaiskuilla rinnalle 6-6 ja jopa 7-6 johtoon. Sen jälkeen Nibacokselle määrättiin 2min jäähy ja tilanne näytti Nibacoksen kannalta tukalalta. Nibacos pelasi kuitenkin kylmän viileästi ja onnistui alivoimalla tasoittamaan 7-7. Tuomas Palovaara hiljensi hallin viemällä vieraat takaisin johtoon kun kolme minuuttia peliaikaa jäljellä. viimeiseen minuutin aikana molemmat onnistuivat vielä kertaalleen maalinteossa joten Nibacokselle maukas voitto vaikeuksien jälkeen maalein 8-9 (1-4, 2-2, 5-3)
Nibacoksen maaleista vastasivat Tuomas Palovaara 3+0 Tommi Tilus 2+0 Aapo Lokasaari, Jaani Nissilä, Oskari Kauppila ja Tuomas Tilus tekivät maalin mieheen.
Tästä on mukava jatkaa joulutauolle Seuraava peli on torstaina 5.1.2017 klo 19:00 kun samat joukkueet kohtaavat Kampushallissa.

Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta!

Kiitos tästä vuodesta ja nähdään hallilla myös ensi vuonna!

TU Toholampi

8 - 9

1 - 42 - 25 - 3
4'MaaliLokasaari Aapo
4'MaalisyöttöPoutanen Joonas
10'MaaliPalovaara Tuomas
10'MaalisyöttöHonkaniemi Miikka
12'MaaliTilus Tommi
12'MaalisyöttöPaloaho Toni
14'MaaliNissilä Jaani
14'MaalisyöttöLehtinen Joni
15'Jäähy: 2minKauppila Oskari
21'MaaliKauppila Oskari
21'MaalisyöttöHyyppä Vertti
30'MaaliPalovaara Tuomas
30'MaalisyöttöHonkaniemi Miikka
36'Jäähy: 2minKarhula Juho
53'MaaliTilus Tommi
53'MaalisyöttöTiilikainen Janne
53'Jäähy: 2minTiilikainen Janne
56'MaaliPalovaara Tuomas
56'MaalisyöttöTiilikainen Janne
59'MaaliTilus Tuomas
59'MaalisyöttöSalo Timo