Miehet, Harjoitusottelut

SB Kauhajoki - Nibacos Edustus   4 - 9

Yhteiskoulun sali Kauhajoki

Kauhajoelta kaksi pistettä tuliaisiksi

Nibacos päihitti SB Kauhajoen sunnuntaina hyvän esityksen jälkeen lukemin 4-9. Voitolla edustus otti ison askeleen lähemmäs runkosarjan voittoa, kun sarjaa on enää jäljellä kaksi ottelua.

Ensimmäisessä erässä siniset aloittavat maalinteon ajassa 4:12, kun pankinjohtaja Timo Salolla (1+0) on helppo työ pistää pallo tyhjiin Tuomas Palovaaran (1+1) tarjoilusta. Erän puolessa välissä Kauhajoen Joonas Sjöblom tasoittaa peliin 1-1:een, mutta sinisten Palovaaran ja Viktori Niemen (1+1) osuttua maalipuiden väliin, päättyy ensimmäinen kaksikymmenminuuttinen lukemissa 1-3. Janu Backlundille kertyi erässä 7 koppia ja kotijoukkueen Olli Syrjälälle 10 koppia.

Toisen erän ensimmäisellä puolikkaalla ei tilastomerkintöjä synny, mutta ajassa 33:07 SB Kauhajoki ottaa ottelun ainoan rangaistuksen kun Arttu Hakamaa syyllistyy estämiseen. Edustus hyödyntää tämän ajassa 34:54 Joni Lehtisen (2+1) toimesta, jonka tulinen veto päätyy lähelle maalin kattoa, siirtäen tilanteeksi 1-4. Parin minuutin päästä Lehtis Joni onnistuu jälleen iskemään pallon verkkoon, tällä kertaa rystynäpyllä ja tilanne nyt 1-5. Molempiin maaleihin syötön tarjoilee Peltoniemen Pauli (1+2). Toinen erä päättyy myös näihin lukemiin. Toisessa erässä Backlund ottaa jälleen 7 torjuntaa ja toisessa päädyssä Syrjälä joutuu urakoimaan 18 torjunnan edestä.

Siniset saavat hyvän startin viimeiseen erään, kun maalin eteen yksin unohdettu Peltoniemi niittaa edustuksen kuudennen maalin ajassa 42:46. Viiden minuutin päästä Janne Tiilikainen (1+0) kanttaa vaparista pallon häkkiin Syrjälän käden kautta. Parin minuutin päästä kotijoukkue kaventaa lukemat 2-7:ään, kun Kari Pakkanen veivaa pallon tyylikkäästi maaliin lähivaparista. Ottelun viimeisellä kympillä molemmat joukkueet onnistuvat kasvattamaan omaa maalisarakettaan kahdella osumalla Miikka Honkaniemen (1+1), Toni Paloahon (1+0), Juhani Lehtosen ja Kristian Heinäsen maaleilla, joten ottelun loppulukemiksi merkataan 4-9. Viimeisessä erässä Backlundille 11 torjuntaa ja Syrjälälle 15.

”Ottelun alku oli vähän hakemista, mutta sen jälkeen joukkue onnistui pelaamaan ehjän ottelun. Kaikki onnistuivat varsin hyvin, varsinkin ensimmäinen kentällinen. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin”, tiivistää valmentaja Jukka Kinnunen ottelun kulun ja nostaa vielä yksilönä esiin 25 torjuntaa ottelussa napanneen Backlundin, joka tylsytti Kauhajoen maalinteon varsin tehokkaasti. Maalivahdeilla oli sunnuntaina työntäyteinen ottelu, kun Kauhajoen maalissa Olli Syrjälä otti komeat 43 torjuntaa. Huomioitavaa sinisten otteissa oli myös pakiston tehokkuus: kuusi maalia yhdeksästä oli puolustajien tekemiä.

Voitolla Nibacos kasvatti ainakin hetkellisesti johtonsa neljään pisteeseen, kun Mailattomilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Mailattomat pelaavatkin kaksi seuraavaa peliä peräkkäisinä päivinä, kun ensin he kohtaavat SB Vaasa Young Boysin kotonaan keskiviikkona ja torstaina saapuvat Kokkolaan pelaamaan sarjan kärkikamppailua. Tervetuloa silloin täyttämään jälleen Kampushallin lauteet ja nauttimaan kahden kovan joukkueen väännöstä!

SB Kauhajoki

4 - 9

1 - 30 - 23 - 4
4'MaaliSalo Timo
4'MaalisyöttöPalovaara Tuomas
12'MaaliPalovaara Tuomas
15'MaaliNiemi Viktori
15'MaalisyöttöKauppila Oskari
34'MaaliLehtinen Joni
34'MaalisyöttöPeltoniemi Pauli
36'MaaliLehtinen Joni
36'MaalisyöttöPeltoniemi Pauli
42'MaaliPeltoniemi Pauli
42'MaalisyöttöLehtinen Joni
47'MaaliTiilikainen Janne
47'MaalisyöttöNiemi Viktori
52'MaaliHonkaniemi Miikka
56'MaaliPaloaho Toni
56'MaalisyöttöHonkaniemi Miikka