D- tytöt 05-06, Aluesarja

Nibacos D-tytöt - Jeppis FBC  6 - 2

Ilmajoki-halli

4 pistettä ilon kautta

Nibacos D-tytöt kävivät Ilmajoella pelaamassa aluesarjan toisen turnauksen. Ensimmäisessä ottelussa kohtasimme FBC Remixin, jota vastaan Nibacos ottikin kuskin paikan heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien, jo 47 sekunnin pelin jälkeen 1-0 johtoon! Pelillisesti etenimme lievässä Nibacos hallinnassa läpi ottelun, vain pomppiva parketti tuotti hiukan tuskaa ja meille tutut syötöt pääsivät hiukan karkailemaan. Ilahduttavasti onnistumisia ropisi laajalla rintamalla, osittain vahvan erikoistilanne pelaamisemmekin ansiosta. Jälleen kerran harjoituksissa tehdyt asiat olivat siirtyneet suoraan peliin ja tästä myös vastustajankin valmennus lähetti positiiviset terveiset tytöillemme pelin jälkeen! Lopputulos Nibacokselle ansaitusti 9-4 (4-1, 2-1, 3-2) voitto.

Toinen pelimme Jeppis FBC:tä vastaan alkoi puolestaan täysin päinvastaisena, Jeppis johtoon jo 9 sekunnin kohdalla. Vastustaja pääsi muutenkin hiukan yllättämään meidät aggressiivisemmalla pelaamisellaan kuin harkkapelimme perusteella oli odotettavissa. Vasta erän loppupuolella saimme tasoitettua ylivoimalla, ensimmäinen erä siis 1-1. Toinenkin erä tahkottiin tuloksellisesti hyvin tasaisissa merkeissä, Jeppiksen peittävä ja silti hyvin liikkuva maalivahti poimi vakuuttavasti kaikki vähänkään kauempaa tulleet laukauksemme, etenkin kun maalin edestä tuntui puuttuvan koko ajan maski, tähän asiaan kaivataan selkeää parannusta tulevaisuudessa! Kolmannessa erässä rutiini, tahto ja sinnikäs työnteko käänsivät lopulta pelin meille, joten turnauksen saldona täydet 4 pistettä.

Sarja jatkuu jo kahden viikon kuluttua Nurmossa Qmax areenalla, joten tiukka 2 viikkoinen vietetään pariin pieneen yksityiskohtaan pureutuen ja jo hyvässä oppimisvaiheessa olevien pelitapa-asioiden syventämiseen.Tsemppiä ja asennetta tytöt harjoituksiin, tyttöjen sanoja lainaten: ILON KAUTTA!