D- tytöt 05-06, Aluesarja

Jeppis FBC - Nibacos D-tytöt   1 - 9

Hollihaka Kokkola

Onnistunut kotiturnaus

D-tytöt jatkoivat kotiturnauksessa vakuuttavia suorituksiaan. Aamun pelissä mitattiin Blue Foxin päivän kunto täydellä 18 pelaajan rosterilla, kun vastustaja oli puolestaan saanut vain 8 kenttäpelaajaa terveenä Kokkolaan.

Ottelun kulku oli selvää Nibacoksen pallollista hallintaa. Saimme luotua runsaasti hyviä maalipaikkoja ensimmäisessä erässä, mutta laukauksemme lähtivät vielä hiukan kaukaa, eikä maalin edustalle saatu riittävästi häirintää. Puolustuspäässä vastustaja pidettiin hyvin poissa vaarallisimmilta maalintekopaikoilta ja Mella poimi muutamat maalia kohti suuntautuneet laukaukset vakuuttavasti. Toiseen erään vaihdettiin pelisuunnitelmamme mukaisesti maalivahtia ja myös Nea pelasi puhtaan erän, meidän viimeistellessä 3 maalia kun vetojen eteen saatiin hiukan maskiakin.

Kolmannen erän alkupuolella otimme jo vakuuttavan neljän maalin johdon ja loppu olikin enää kelloa vastaan pelailua. Erän lopulla vastustaja pääsi lähivaparista tekemään vielä kavennuksen tosin hiukan kyseenalaisesti rannelaukauksella saattaen ja lopuksi viimeistelimme vielä ylivoimaosumalla meille ansaitun voiton lukemin 5-1. Mainittakoon vielä se faktatieto, että nämä olivat joukkueen historiassa ensimmäiset Blue Foxilta riistämämme pisteet. Tasapeliäkään emme ole vielä kokeneet, joten tällä kertaa otettu voitto maistui erityisen hyvältä, huomioiden vielä kuinka vakuuttavalla peliesityksellä se otettiin. Loistavaa työtä jokaiselta pelaajaltamme!

Iltapäivän pelissä vastaamme asettuivat Jeppiksen tytöt, jotka olivat edellisessä pelissään hävinneet Blue Foxille vain niukasti 5-7, johtaen kuitenkin jo 5-3. Luvassa oli siis kaikkea muuta kuin helppo peli. Ensimmäisessä erässä vastustaja taisi hiukan kunnioittaakin meitä ja pääsimme parhaille maalintekopaikoille yllättävänkin helposti. Viimeistelimme vakuuttavan 5-0 tuloksen jo ensimmäiselle tauolle mentäessä.

Toisessa erässä vastustaja sai hiukan paremmin jo keskustaansa tiivistettyä, siitä huolimatta meidän jatkuva pallonhallinta ja hyvien maalipaikkojen rakentaminen tuotti 3 lisäosumaa vastustajan jäädessä edelleen nollille. Viimeisessä erässä paras peli-into oli jo molemmilta hiukan laantunut ja numerollisesti erä tasattiin 1-1 vastustajankin saadessa lopussa yhden tilastomaalin. Tasoero oli silti selkeä, eikä meillä ollut pelillisesti minkäänlaista hätää missään vaiheessa, etenkään kun tänään molemmissa otteluissamme tolppien välissä vaikutti olevan varsinainen muuri. Lopputulos 9-1.

Päivän pelit osoittivat joukkueen ottaneen jälleen valtavia harppauksia eteenpäin juurikin niillä osa-alueilla joihin on harjoituksissa keskitytty. Kauden loppuohjelma pelien osalta etenee viikon – kahden sykleissä pitäen sisällään ensin runkosarjan viimeisen turnauksen QMaxilla, sitten loppuhuipentuman (oletettavasti tässä välissä), Uumajan turnausmatkan, sekä vielä Raumalle reissun. Kovia pelejä on siten luvassa hyvinkin tasaiseen tahtiin ja toivottavaa olisi, että terveystilanteen salliessa joukkue pääsisi myös harjoittelemaan yhtä hyvällä osallistumisaktiviteetilla kuin on otteluihin osallistumistenkin suhteen. Treeneissä se henkilökohtainen osaaminen kohentuu jolla nämä kevään kovat pelit lopulta käännetään voitoiksi, jos käännetään. TSEMPPIÄ siis tytöille harjoituksiin!

Kiitos myös kaikille teille taustajoukoille jotka olitte toteuttamassa erittäin onnistuneen kotiturnauksen, niin taloudellisesti, kuin tuloksellisestikin. Ilman teidän kaikkien apua ja panosta turnausjärjestelyissä emme olisi kyenneet suoriutumaan turnauksen järjestämisestä näin mallikkaasti!