Naisille 3 pinnaa Nurmosta
Julkaistu: 30.01.2016 00.00

Sairastelun ja matkustelun rasittama Nibacos-joukkue joutui lähtemään 10 pelaajan ja 1 maalivahdin voimin Nurmon turnaukseen. Jopa pelaajavalmentaja Johanna Rantala rekrytoitiin pelaavaan kokoonpanoon pienestä treenitauosta huolimatta, eikä taukoa juuri huomannut.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli lohkon hännillä majaileva SB Vaasa II. Ottelu alkoi hyvin Karoliina Lintisen maalatessa Afrikasta suoraan pelikentälle palanneen Emma Puskalan syöttäessä. Nibacos sai kahden maalin etumatkan kunnes Vaasa iski ensimmäisensä. Ensimmäisessä erässä molemmat joukkueet iskivät vielä kerran ja erä päättyi 3-2.

Toinen erä oli Nibacoksen vahvaa maali-iloittelua Pulkkisen, Anna Koskelan, Lintisen ja Järven iskiessä maalin naiseen. Vaasalaiset rokottivat puolustuspään virheestä vain kerran.

Kolmannessa erässä alkoi väsy hieman painaa joukkueen pelatessa välillä vain 9 kenttäpelaajalla, kun joku naisista oli vuorollaan paikattavana pikku kolhuista. Kolmas erä oli Nibacokselta maaliton ja Vaasa osui kerran.

Lopputulos Nibacos naisille 7-4.

Ilmajoen porukan tiedettiin olevan kovakuntoinen juoksijajoukkue, joka ei tulisi päästämään Nibbareiden pientä rinkiä helpolla. Ensimmäisessä erässä oli lukuisia paikkoja, mutta niitä ei saatu viimeisteltyä ja se päättyi maalittomana.

ISB aloitti maalinteon toisessa erässä, johon sisulla pelannut hieman jalkavaivainen Lintinen vastasi. ISB vastasi seuraavasta osumasta. Ja erä päättyi ISBn 2-1 johtoasemassa.

Tasoihin naiset vei lähes jokaisella pelipaikalla tänään pelannut Ria Böös. Pulkkisen Emilian vedot alkoivat pikkuhiljaa osumaan ja Emppu vastasi kahdesta seuraavasta osumasta. Välissä laitettiin laitaan pahasti kaatuneen Anna- Kaisa Björkin sijoiltaan mennyt sormi paikolleen, mutta taistelua jatkettiin. Maalissa Sanna Rantala piti joukkuetta vaikeina hetkinä pystyssä.

Loppuun naiset saivat vielä ylivoiman ja tilanne näytti hyvältä. ISB iski kuitenkin huonoon syöttöön ja tasoitti ottelun 4-4 alle minuutti ennen pelin loppua alivoimalla

Päivän pistenikkarit:

Nibacos - SB Vaasa II 7-4

Lintinen + Puskala, Nea Peltoniemi + Johanna Rantala, Pulkkinen + Ria Böös, Pulkkinen + Björk, Anna Koskela + Rantala, Lintinen + Peltoniemi, Maarit Järvi + Pulkkinen

Nibacos - ISB 4-4

Lintinen + Anna Koskela, Ria Böös, Pulkkinen, Pulkkinen + Tua Böös

Kolme pistettä oli tänään parasta mitä naiset saivat taisteltua. Mustelmia tuli ja jääpusseja kului mutta tekemisen halu ja voittamisen tahto nousi ylitse kipeiden tilanteiden.

Pelit jatkuvat 13.2 Uudessakaarlepyyssä. Naisten sijoitus edelleen lohkon kolmantena.