Naiset tiukan paikan edessä
Julkaistu: 10.02.2016 00.00

Naiset tiukan paikan edessä

Lauantaina 13.2 naiset matkaavat Uusikaarlepyyn Tähtihalliin. Vastassa on sarjakakkonen Crusaders ja lohkon 5. sijalta Nurmon Jymy.

Viime turnaus vedettiin pienellä ringillä, mutta influenssat on nyt pikkuhiljaa saatu taltutettua. Muutamia uusia sairastumisia valitettavasti on ja niin nätisti kuin viime turnauksessa Anna-Kaisa Björk väänsikin omatoimisesti sormensa takaisin paikoilleen pystyäkseen yhä pelaamaan - sormi valitettavasti oli kuitenkin murtunut ja lastoitetulla kädellä ei tälle kautta enää pelata. Armottoman asenteen omaava pakkimme on siis loppukauden sivussa peleistä.

Crusaders on ollut jostain syystä jo viime kaudella Nibacokselle yksi vaikeimmista vastustajista. Tiettävästi heiltä ei ole pinnoja saatu vielä koskaan, eikä heidän maalintekijöitään kuriin. Tässä saattaa toki olla syynä sekin, että Crusadersin riveissä pyörii Nibacos kasvatit Annalina Nylund ja Emma Rasivirta. Tällä kertaa olemme kuitenkin valmistautuneet peliin aivan uudella taktiikalla. Tämä on johtanut siihen, että joukkueeseen on rekrytoitu takaisin myös välikautta pitänyt pelaaja Ida Sippola, joka toivottavasti saadaan mukaan lauantaina.

Tua Böös ja Emma Puskala eivät päästä vastustajiaan helpolla.

Nurmo on tälle kautta voitettu kerran ottelutuloksella 3-2, mutta pelit Nurmoolaasia vastaan ovat aina tasaisia. Nurmon naiset tekivät myös jymy-yllätyksen tammikuussa Hollihaassa viemällä pisteet Crusadersilta tuloksella 5-2. Ei tule olemaan helppo tämäkään peli.

Naisten kovin ase on tällä kaudella ollut joukkueen tasaisuus ja äärimmäisen kova voitontahto. Lauantaina tarvitsemme tueksemme kuitenkin myös kannustusta näitä kovia vastustajia vastaan. Tule siis paikan päälle Tähtihalliin tsemppaamaan tyttöjä!

Klo 11.00 Crusaders - Nibacos

Klo 14.00 NJ - Nibacos

Jutun kuvat: Marita Koskela

Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-