Kristiinankaupungin turnaus
Julkaistu: 25.01.2018 00.00

Kristiinankaupungin turnaus

Nibacos naiset matkaavat lauantaina 27.1.2018 Kristiinankaupunkiin haastamaan Spv:n ja paikallisen SC Saragozan. Naiset ovat tällä hetkellä sarjan toisena, vain maalierojen päässä SPV:stä, joka johtaa sarjaa.

Ensimmäinen peli pelataan Spv:tä vastaan mikä on hyvä juttu sillä Seinäjoen peliveljet kohtaavat aikaisemmin päivällä ISB:n, joka on kolmantena sarjassa. Marraskuussa kokkolaiset kärsivät karun 0-6 tappion seinäjokilaisia vastaan Pietarsaaressa. Nyt on punaisten kuviot analysoitu ja toivottavasti virheistä opittu. Punaisten numero 11, Kääriäisen Maarikaa, on hyvä pitää silmällä sillä tämä mimmi on iskenyt 13 pistettä kuudessa ottelussa ja täten on toisena pistepörsissä. Spv:n riveistä löytyy myös muutama muu pistenikkari kuten esim. Leena Sippola ja Anna Marttala, jotka varmasti tilanteen sattuessa kohdalle laittavat maalia kohti. Miikään muu ei ole varmaa kun se että tiukka peli on edessä ja molemmat saavat kynsin hapain taistella voitosta.

Toinen peli pelataan illalla sarjan jumboa SC Saragozaa vastaan. Kristiinankaupunkilaisilla on ollut hieman hankala kausi takana eivätkä ole onnistuneet voittamaan ainoatakaan peliä. Ainoastaan kaksi tasapeliä kymmenestä ottelusta ja nämä pelit olivat SB Vaasa Mummoja ja FBC Jeppistä vastaan. Joukkueen pistepörssiä johtaa Pauliina Mäkelä 3 pisteellä. Viimeksi Nibacos naiset kaatoivat punaiset lukemin 4-1 Nurmossa.

Kristiinankaupungin turnauksesta lähdetään metsästämään kaikki pisteet mitkä irti lähtee ja laajalla rosterilla. Puolustaja Ria Böös käy aamulla pelaamassa Uuudessakaarlepyyssä Blue fox B-tyttöjen SM-pelin SBS Wirmoa vaastaan, jonka jälkeen tyttö kaapataan kyytiin ja nokka kohti Pohjanmaata. Myös toinen puolustaja Mirja Anttiroiko saadaan turnauksen toiseen peliin mukaan kun mimmi kaahaa Tampereelta myöhempään peliin. Otteluohjelma suosii onneksi kokkolaisia kun niin sanottu kovempi peli pelataan lauantaina ensin ja sen jälkeen paikallisvastus päälle.

Nibacos naiseten otteluita voit liiton sivuilta: http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/naisten-2-div...

TAI nibacos naisten Instagram tililtä hakemalla "nibacosnaiset".

Kovat on viikonlopun pelit naisten loppukautta ajatellen joten kotiväki peukut pystyyn ja otteluita seuraamaan tulospalvelusta!

Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-