E1-poikien kausi 2019-2020
26.3.2020 16:49 Uutisointi / E1- pojat 08

Lyhyt kausi, mutta monia pelimuistoja taskuun.

Nibacos 08-pojat lähtivät kauteen kahden joukkueen voimin. Alkukaudesta n. 30 pojan voimin lähdettiin hakemaan paikkoja alkusarjasta ylempään loppusarjaan molemmilla joukkueilla. Alkusarjan pelit tarjosivat monen tasoisia vastustajia meille ja kovien vääntöjen jälkeen pystyimme toteamaan, että molemmat joukkueet olivat selvittäneet tiensä ylempään jatkosarjaan. Tämä tarkoitti, että bussireissuja vieraspeleihin oli tarjolla koko kauden ajan.

Ylemmän jatkosarjan pelien alkaessa joukkomme kasvoi vielä muutamalla pojalla, siten että kauden lopussa harjoituksissa kävi 37 poikaa, joista 36 ehti osallistumaan myös aluesarjapeleihin. Kun vielä muutamiin peleihin saimme maalivahtiapua kahdelta 09-pojalta, lähenteli kauden aikana peleissä käyneiden poikien määrä 40.

Ylemmässä jatkosarjassa saimme todeta, että jotkin pelit olivat meille haastavia, mutta myös hienoja onnistumisia pystyimme kokemaan. Kaikkemme teimme ja pelien jälkeen katsoimme tulostaululta, mihin se oli riittänyt. Kun kausi jäi nyt kesken, jäi meille epäselväksi lopulliset sijoitukset. Mutta se missä ylemmässä jatkosarjassa onnistuimme, oli että pystyimme tarjoamaan kaikille pojille peliaikaa tulokseen turhia tuijottelematta.

Kuten ymmärrettävää on, niin 37 pojan harjoitusten pyörittäminen toi mukavia haasteita valmennusjohdolle. Mutta poikien hyvä yhteishenki sekä keskittyminen harjoituksiin mahdollisti sen, että tilojen äärirajoilla ollutta toimintaa pystyttiin toteuttamaan. Iso hatunnosto siitä pojille, että hienosti veditte!

Harjoittelimme kauden aikana kolmena päivänä. Tiistaisin tunnin liikkuvuus-koordinaatio-fysiikka-harjoituksen perään oli lajia salissa vielä toinen tunti. Keskiviikkoisin ja lauantaisin alkulämmittelyt tehtiin pihalla ja siihen päälle 1,5 tunnin saliharjoitukset.

Vaikka kauden päätösturnausreissu TFT:hen jäikin tänä vuonna toteutumatta, saimme kokea paljon kauden aikana. Poikien isot harppaukset niin kentällä kuin kentän ulkopuolella olivat mahtavia. Liikkuvuus-koordinaatio-fysiikka-harjoitukset Anskun johdolla tatamilla 30 pojan toimin, tekivät valmentajiin suuren vaikutuksen! Kun sama määrä poikia vilisti myös saliharjoituksissa, niin ei meillä hiljaista ja tylsää tämän kauden aikana tullut.

Mutta kyllähän sitä ei voi kiistää, että kyllä kauden huipennuksia olivat kaikki vieraspelireissut, joihin bussilla päästiin! Koska joukkueemme oli pelaajamäärältä niin iso ja bussit pieniä, pystyimme sen ansiosta ”jättämään” myös paljon vanhempia kotiin :) Ja sekös vain reissuista teki entistä jännittävämpiä, kun pojat saivat harjoitella itsenäisesti reissussa pärjäämistä.


   
Lisää uutisia
Nibacos Erityisryhmä
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat