C1- pojat 04 Edustus, 1-divisioona

Salba Rauma - Nibacos 04 Edustus   7 - 14

Luvia LH

Maalikarkelot Luvialla

Luvia tuo Eurajoen helmi. Siellä liikuntahallissa päästiin Rauman SalBan vieraaksi pelaamaan runkosarjan toisen kierroksen toinen peli.
Ottelun lähtökohta oli vähän haasteellinen kun matkalla edelleen rosteri kapeni.
Ensimmäisen erän alku näytti mihin päin peli lähtee kulkemaan ja sehän lähti matkamaan kohti pohjoista. Pohjoinen viima alkoi vyöryä Luvian liikuntahallin sisällä.
Ensimmäisen maalin teki Ylikorpi, mutta samalla minutilla SalBa vielä tasoittaa pelin tilanteeksi 1-1. Tasaisesti ei pohjanpojat halunnu pelissä edetä vaan rupesivat SalBan peliä jäädyttämään kunnolla. Ensin Ylikorpi pistää pallon verkkoon Salinin syötöstä ja sen jälkeen vielä Salin, Honkaniemi ja Isoaho maalailevat, joten tilanteessa 1-5 vastustaja ottaa aikalisän ja rupeaa puhuttelemaan pelaajiaan. Kolmisen minuuttia sen jälkeen he saavatkin maalin ja tilanne on 2-5. Sen jälkeen tulee Seppänen ja Lahnalampi jotka päättävät että erätaolle lähdetään 2-7 johdossa.
Erän maalivahtitorjunnat kuitenkin menee siten että Laakkonen on pallon edessä 9 kertaa ja vastustajan maalivahti 6 kertaa.

Toinen erä onkin jo vähän tasaisempaa ja Nibacos vie sen 4-1. Maaleista tekee Seppänen kolme ja Salin yhden. Tauolle siirrytään 3-11 tilanteessa.

Kolmannen erän ensimmäisen maalin tekee Isoaho ja maaleja tehdäänkin melkein vuorotellen, mutta vastustaja vie erän 4-3 nimiinsä. Muista Nibacoksen maaleista vastaa Nissilä ja Salin. Täten ottelu päättyy 7-14 Nibacokselle.

Maalivahtien torjunnat menee kuitenkin tilastojen mukaan siten että SalBalla 19 ja Laakkosella 27.

Tästä lähdetään taolle. Seuraava sarjapeli on 11.1.2020 Hollihaassa Classic Rediä vastaan.

Peli maalin takaa kuvattuna

Salba Rauma

7 - 14

2 - 71 - 44 - 3
4'MaaliYlikorpi Vili
4'MaalisyöttöIsoaho Venni
5'MaaliYlikorpi Vili
5'MaalisyöttöSalin Luukas
10'MaaliSalin Luukas
10'MaalisyöttöLassila Elmeri
10'MaaliHonkaniemi Miska
11'MaaliIsoaho Venni
11'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
16'MaaliSeppänen Eemeli
16'MaalisyöttöIsoaho Venni
19'MaaliLahnalampi Viljami
19'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
23'MaaliSeppänen Eemeli
23'MaalisyöttöYlikorpi Vili
29'MaaliSeppänen Eemeli
29'MaalisyöttöYlikorpi Vili
35'MaaliSeppänen Eemeli
35'MaalisyöttöSalin Luukas
38'MaaliSalin Luukas
38'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
45'MaaliIsoaho Venni
45'MaalisyöttöLassila Elmeri
48'MaaliNissilä Roope
48'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
51'MaaliSalin Luukas
51'MaalisyöttöYlikorpi Vili
58'Jäähy: 2minIsoaho Venni