C1- pojat 04 Edustus, 1-divisioona

Nibacos 04 Edustus - TuSBy/Panthers  10 - 6

Hollihaka

Runkosarja kotiottelut pakettiin

Runkosarjan viimeiseen kotiotteluun vastustajaksi saapui yhdistelmäjoukkue TuSBy/Panthers Tuusulasta.
Eilinen peli ei näyttänyt tuntuvan pohkeissa, sen verran vapautunutta ja iloista oli peli ensimmäisessä erässä.

Pallo liikkui vauhdikkaasti lavasta lapaan ja kentällä oli pallolliselle pelaajalle hyvin tarjontaa syötöille, vielä kun Sampo hoiti ensimmäisen erän torjunnat puhtaasti, oli ensimmäiselle erätauolle helppo mennä 4-0 johdossa.

Toinen erä jatkui samalla flowlla kuin ensimmäinen, kauniita sommitelmia ja hyviä maalipaikkoja rakennettiin vierailijoiden maalille.
Vaikka hallinta ja pallokontrolli oli valtaosan valkopaitaisella kotijoukkueella, pääsi vastustaja rokottamaan kolme kertaa. Erän maalit kirjattiin molemmille 3-3.

Kolmas erä on viime aikoina ollut se "The Erä" Nibacokselle, mutta tänään ote hieman herpaantui ja erä oli varsin sekava. Lieneekö syynä edellispäivän kova iltapeli vai alkava hiihtoloma, mutta terävyys ja ajatus jäi koppiin. Molemmat joukkueet koettivat herätellä erässä aikalisillä, TuSBy/Panthers loppukiriin ja

Nibacos ryhtiä. Kaikesta huolimatta vastustaja ei päässyt kahta maalia lähemmäs ja kotijoukkue taltutti kirin vielä iskien pari maalia loppuun. Maalit kotijoukkueelle 10-6.

Tänään hatut lensivät Roope Nissilälle ja Luukakselle. Viimeinen kotipelien viikonloppu oli todella onnistunut, n. 340 katsojaa näki sarjajohtajan kaatavan nälkäisiä haastajia upeilla yksilö ja koko viisikon yhteispelillä.

10 - 6

TuSBy/Panthers
4 - 03 - 33 - 3
1'MaaliSeppänen Eemeli
1'MaalisyöttöSalin Luukas
4'MaaliNissilä Roope
4'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
6'MaaliSalin Luukas
6'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
11'MaaliIsoaho Venni
11'MaalisyöttöLassila Elmeri
21'MaaliSalin Luukas
21'MaalisyöttöKattilakoski Ida
33'MaaliSalin Luukas
33'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
35'MaaliNissilä Roope
35'MaalisyöttöKallio Joona
45'Jäähy: 2minSalin Luukas
50'MaaliHägglund Hannes
50'MaalisyöttöSalin Luukas
54'MaaliNissilä Roope
54'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
59'MaaliNadasi Roope
59'MaalisyöttöHonkaniemi Miska