Esittely
Ottelutilastot
SPV - Nibacos 04 Edustus
2019-2020 - C1- pojat 04 Edustus - 1-divisioona
Klo 13:00 Seinäjoen Urheilutalo
8
Maa

Pohjanmaan derby SPV - Nibacos


Sunnuntaina pelataan Seinäjoella kauden toinen derby peli C1 pojissa. Edellinen pelattiin 23.11.2019 Kokkolassa. Tuolloin Nibacos voitti 9-7. Peli oli alussa Nibacoksen hallintaa, mutta viimeisessä erässä SPV pääsi kirimään vähän lähemmäksi.

Nibacos on C1 poikien divarin piikkipaikalla tällä hetkellä 55 sarjapisteella. SPV on 5. ja heillä on 34 pistettä kauden peleistä.
Edelliset pelit Nibacos pelasi Hollihaassa ja tällöin voitettiin Blackbirds ja TuSBy/Panthers. SPV:llä oli samana viikonloppuna samat joukkueet vastassa ja he voittivat myös molemmat pelit. Tosin Blackbirds kaatui vasta rankkareilla.

Peli kuvataan suorana Nibacos04 Edustuksen Youtube kanavan kautta ja on vapaasti sieltä katsottavissa.

Tappio SeinäjoeltaEnsimmäinen erä oli tasaisin, molempien onnistuessa maalinteossa kahdesti. Nibacos onnistui menemään 2-0 johtoon, mutta SPV hilasi tilanteen tasoihin neljä sekuntia ennen erän loppua.

Toisen erän alussa Nibacos siirtyi vielä 2-3 johtoon, mutta sen jälkeen kotijoukkue iski kolme maalia jättäen valkopaitaiset takaa-ajajiksi. Nibacos onnistui vielä nousemaan tasoihin Eemelin ylivoimamaalilla mutta jälleen erän lopussa kotijoukkue onnistui. Maalinedustilanteesta kotijoukkue siirsi pallon maaliin ja erätauolle kotijoukkueen johdossa 6-5.

Kolmas erä oli punainen. SPV iski kuusi maalia Nibacoksen nuottaan ennenkuin valkopaidat heräsivät yrittämään pienimuotoista loppukiriä. Kuuden maalin ero oli liian suuri kurottavaksi, eikä Nibacos päässyt enää kolmea maalia lähemmäksi. SPV kaunisteli numeroita vielä Nibacoksen pelattua ilman maalivahtia.
Loppunumerot Seinäjokisille 13-9.

SPV aiheutti siis valkopaidoille kauden avaustappion. SPV puolusti tiiviisti ja ansaitsi voiton. Huolimatta tappiosta Nibacos varmisti tänään runkosarjan voiton, koska Sudet SB koki myös tappion M-Teamin käsittelyssä. Jiihaa!! Upea saavutus joukkueelta!

Maalikooste
Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
SPV 13 - 9
(2 - 2) (4 - 3) (7 - 4)
04 Edustus
5' Maali Levijoki Kasperi

5' Maalisyöttö Nadasi Roope

7' Maali Salin Luukas

7' Maalisyöttö Seppänen Eemeli

20' Maali Honkaniemi Miska

20' Maalisyöttö Nissilä Roope

22' Jäähy: 2min Salin Luukas

32' Maali Levijoki Kasperi

32' Maalisyöttö Nadasi Roope

33' Maali Seppänen Eemeli

33' Maalisyöttö Nissilä Roope

38' Jäähy: 2min Seppänen Eemeli

43' Maali Seppänen Eemeli

43' Maalisyöttö Ylikorpi Vili

56' Maali Seppänen Eemeli

57' Maali Seppänen Eemeli

57' Maalisyöttö Salin Luukas

58' Maali Koivusaari Niko

58' Maalisyöttö Isoaho Venni
Lisää uutisia
C1- pojat 04 Edustus
«  Kesäkuu   »
Kategoriat