C1- pojat 04 Edustus, 1-divisioona

SPV - Nibacos 04 Edustus   13 - 9

Seinäjoen Urheilutalo

Tappio Seinäjoelta

Ensimmäinen erä oli tasaisin, molempien onnistuessa maalinteossa kahdesti. Nibacos onnistui menemään 2-0 johtoon, mutta SPV hilasi tilanteen tasoihin neljä sekuntia ennen erän loppua.

Toisen erän alussa Nibacos siirtyi vielä 2-3 johtoon, mutta sen jälkeen kotijoukkue iski kolme maalia jättäen valkopaitaiset takaa-ajajiksi. Nibacos onnistui vielä nousemaan tasoihin Eemelin ylivoimamaalilla mutta jälleen erän lopussa kotijoukkue onnistui. Maalinedustilanteesta kotijoukkue siirsi pallon maaliin ja erätauolle kotijoukkueen johdossa 6-5.

Kolmas erä oli punainen. SPV iski kuusi maalia Nibacoksen nuottaan ennenkuin valkopaidat heräsivät yrittämään pienimuotoista loppukiriä. Kuuden maalin ero oli liian suuri kurottavaksi, eikä Nibacos päässyt enää kolmea maalia lähemmäksi. SPV kaunisteli numeroita vielä Nibacoksen pelattua ilman maalivahtia.
Loppunumerot Seinäjokisille 13-9.

SPV aiheutti siis valkopaidoille kauden avaustappion. SPV puolusti tiiviisti ja ansaitsi voiton. Huolimatta tappiosta Nibacos varmisti tänään runkosarjan voiton, koska Sudet SB koki myös tappion M-Teamin käsittelyssä. Jiihaa!! Upea saavutus joukkueelta!

Maalikooste

SPV

13 - 9

2 - 24 - 37 - 4
5'MaaliLevijoki Kasperi
5'MaalisyöttöNadasi Roope
7'MaaliSalin Luukas
7'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
20'MaaliHonkaniemi Miska
20'MaalisyöttöNissilä Roope
22'Jäähy: 2minSalin Luukas
32'MaaliLevijoki Kasperi
32'MaalisyöttöNadasi Roope
33'MaaliSeppänen Eemeli
33'MaalisyöttöNissilä Roope
38'Jäähy: 2minSeppänen Eemeli
43'MaaliSeppänen Eemeli
43'MaalisyöttöYlikorpi Vili
56'MaaliSeppänen Eemeli
57'MaaliSeppänen Eemeli
57'MaalisyöttöSalin Luukas
58'MaaliKoivusaari Niko
58'MaalisyöttöIsoaho Venni