Alkusarja päätettiin kahteen voittoon!
Julkaistu: 02.11.2019 00.00

Nibacos 07 pojilla on nyt alkusarja takana. Selvitimme hienosti tien ylempään jatkosarjaan!

Alkusarjan viimeinen turnaus käytiin Kälviällä, jossa 07 pojat toimivat turnausjärjestäjänä. Aiemmasta turnauksesta takana oli 2 voittoa ja tappio, joten tästä turnauksesta tarvittiin vähintään yksi voitto että paikka ylempään jatkosarjaan varmistuisi.

Ensimmäinen ottelu käytiin Bluefoxia vastaan. Peli oli alusta alkaen rikkonainen, eikä pojat päässeet peliin mukaan. Pallot karkailivat, eikä jalkakaan liikkunut halutulla tavalla. Ottelu eteni kuitenkin tasatahdissa kumpienkin joukkueitten maalatessa vuoron perään. Kolmannessa erässä pojat onnistuivat nousemaan 3-4 tilanteesta 5-4 johtoon. Tämän jälkeen kuitenkin tunteet kuumenivat kentällä niin että molemmista joukkueista passitettiin pelaajat jäähylle. Tätä ennen Nibacos oli saanut jäähyn maasta pelaamisesta, joten Bluefox jatkoi ylivoimalla. Alivoima pelattiin huonosti ja tasoitus syntyi ajassa 38.43. Tämän jälkeen Nibacos tiivisti pelaamistaan ja pelin viimeisellä minuutilla tehtiin voittomaali ajassa 44.03!

Toisessa pelissä vastaan tuli Nurmon Jymy. Peliä ennen joukkue kävi keskustelun edellisen pelin tapahtumista ja siitä mitä pitää parantaa. Jo pelin alusta asti näki joukkueen taisteluilmeen löytyneen. Onnistumisia nähtiin laajalla rintamalla ja eristyisesti puolustaminen koko joukkueena toimi. Kun viimeisenä lukkona maalivahtimme Aatu Järvelä otti monta koppia, joukkue korjasi 9-3 voiton! Alla Aatun näyte rankkaritorjunnasta: