Aluesarja täydessä vauhdissa
Julkaistu: 28.10.2019 00.00

Aluesarja täydessä vauhdissa

Kausi on saatu vauhdikkaasti käyntiin ja kaksi sarjakierrostakin jo pelattuna. Tytöt hakivat Ilmajoen parketilta ensin 2 pistettä mukaansa ja toisesta turnauksesta Vaasassa saavutettiin täydet 4 pistettä. Pisteitäkin enemmän tavoittelemme kuitenkin läpi kauden jatkuvaa kehitystä, niin yksilöinä kuin joukkueenakin.

Turnausten väli käytettiin vahvasti kaksinkamppailutilanteiden ja laukausten harjoittelemiseen. Näissä kehittyminen näkyikin jo Vaasan reissula, vaikkakin myös niihin tarvitaan vielä lisääkin harjoitusta. Varsinkin sunnuntain omatoimivuorolla aktiivisesti käyneillä näyttäisi pallolle tulleen reippaasti lisää vauhtia, vielä kun toistojen kautta löytyy se tarkkuus ja saadaan korkeuttakin pari napsua alemmas niin eiköhän se pallo kaiveta yhä useammin vielä vastustajan verkosta sen jälkeen! (ensi sunnuntaina olisi jälleen hyvä mahdollisuus hioa näitä asioita)

Uudetkin teemat löytyivät pelimme kehittämiseksi ja niitä olisi tavoite tuoda peliimme vielä ennen seuraavaa 2 viikon päästä Lohtajalla pelattavaa turnausta. Tuolloin vastaamme asettuvat fyysiset ISB ja FBC Remix, joten myös tuo kaksinkamppailujen kovuus olisi syytä säilyttää ja tavoitteenamme olisi pysyä vielä entistäkin paremmin vastustajan "iholla". Tulevat 2 viikkoa vietetään siis aika läheisissä tunnelmissa :)

Aikaa ei ole liian paljoa käytettävissä ennen seuraavaa turnausta, vain 4 treenit ja 1 harkkapeli poikia vastaan, joten toivotaan runsasta ja aktiivista osallistumista tulevalle treenijaksolle!

Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-