Esittely
Ottelutilastot
Nibacos Miehet edustus - MLT, Seinäjoki
2019-2020 - Miehet - Miesten II- div. Pohjanmaa, lohko 7
Klo 19:00 Kampushalli, Kokkola
16
Tam

Torstaina vastassa MLT


Tortaina Kampuksella kohtaavat kaksi kovassa vireessä olevaa joukkuetta. Siniset ovat 10 ottelun otannalla napannut 8 kolmen pisteen voittoa ja sarjataulukon neljäs ja vierailija MLT puolestaan 9 kolmen pisteen voittoa sekä 1 RL voitto, sijoittuen tällähetkellä sarjataulukossa sijalle kolme. Sinisillä pisteitä 12 ottelusta 24 ja Mailattomilla 12 ottelusta 29 pistettä.

Nibacos kävi kaksi reissua Vaasassa uuden vuosikymmenen aluksi ja toinen reissu Paappojen vieraana toi voiton ja hyvän itseluottamuksen. Taistelu ilme oli palannut ja samalla ilmeellä lähdetään kaatamaan myös Mailattomia.

Vastustaja MLT on hävinnyt viimeksi 27.10. Blue Foxin vieraana. Edellisissä otteluissa ennen taukoa MLT murjoi HiPaa kotonaan ja viime sunnuntaina otti tiukan 7-6 voiton SPV II:sta

Sinisten pörssikärkeä pitää hallussaan edelleen Lauri Paloneva 26 pisteellään ja heti perässä Jori Heikkilä 24 pisteellä. Molemmat ovat tehneet 16 maalia.

MLT:n tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Ville Kakkori 27 pisteellä, Lassi Reunamäki 24 pisteellä sekä Mikko Mettälä 21 pisteellä. Kyseiset herrat pitävät myös maalipörssin kärkipaikkoja joukkueessaan.

Nähdään Kampuksella torstaina!

Otteluraportti


Kahden kovan kohtaamisessa parempi oli tänään vierailija Mailattomat, joka vie pisteet mukanaan vahvan kirin jälkeen, lukemin 4-5. Tänään nähtiin varmasti yksi kauden tasokkaimista otteluista ja yleisölle tarjottiin vastinetta koko rahan edestä.

Tehokkaimmat siniset tänään pojot 1+1 summanneet Jori Heikkilä ja Artturi Porko. Jari Koski-Vähälältä erinomainen esitys luukulla.

Pisteiden metsästystä jatketaan taas viikon päästä perjantaina ja tuolloinkin pelipaikkana on Kampushalli. Silloin vieraaksi saapuu SPV II

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Miehet edustus 4 - 5
(1 - 1) (2 - 1) (1 - 3)
MLT, Seinäjoki
14' Maali Kortetmaa Juuso

14' Maalisyöttö Porko Artturi

25' Maali Heikkilä Jori

25' Maalisyöttö Harju Arttu

30' Jäähy: 2min Harju Arttu

36' Maali Keskisipilä Jukka

36' Maalisyöttö Heikkilä Jori

40' Jäähy: 2min Harju Arttu

46' Maali Porko Artturi

46' Maalisyöttö Salo Timo
Lisää uutisia
Miehet
«  Kesäkuu   »
Kategoriat