Nibacos Miehet edustus - SPV II, Seinäjoki  8 - 5

Kampushalli, Kokkola

Vieraita jälleen Seinäjoelta

Perjantaina jatketaan kotiottelulla ja vastaan tulee SPV II Seinäjoelta.

Speden "kakkonen" nousi Sinisten kanssa sarjataulukossa tasapisteisiin, tosin ottelun enemmän pelanneena. Eli iso peli tiedossa, taistellessa pääsystä neljän joukkoon.

Vierailijoiden pistepörssin käkeä pitävät Aaro Tammiranta 27 pisteellä ( 21+6 ) ja Eetu Puntanen 21 pisteellä ( 15+6 ). Täytyy myös nostaa esiin edellisessä ottelussa SB Paappoja kurmoottanut ykköskenttä Tammiranta - Jyrkiäinen - Haveri, pakkeina Puntanen - Järvikangas, joka teki 19 maalista 15! SPV:n A-pojilla on SM-sarjassa viikonloppuna tuplapelit, joten jännällä odotamme, ketä heidän rosterissaan Kampuksella perjantaina nähdään.

Siniset ovat menneet nyt tappio, voitto, tappio asetelmalla viimeiset kolme peliä, joten voittokantaan olisi jälleen palattava. Viime viikon ottelussa Mailattomia vastaan menetettiin 4-2 johto viimeisellä vitosella. Nyt ehjä 60 minuuttinen ja pisteet kotiin!

Sinisten pörssikärkeä pitävät 26 pisteellä Jori Heikkilä ( 17+9 ) ja Lauri Paloneva ( 16+10 ).

Jännittävä ja mielenkiitoinen taistelu luvassa perjantaina Kampushallilla. Nyt kaikki hallille ja kunnolla mökää katsomoon, saadaan kunnon tunnelma ja Siniset laittamaan parastaan askissa!

8 - 5

SPV II, Seinäjoki
0 - 21 - 27 - 1
24'MaaliKortetmaa Juuso
24'MaalisyöttöHonkaniemi Niklas
26'Jäähy: 2minKortetmaa Juuso
44'MaaliPorko Artturi
44'MaalisyöttöPuutio Onni
47'MaaliPaloneva Lauri
47'MaalisyöttöAho Emil
48'MaaliHeikkilä Jori
48'MaalisyöttöHonkaniemi Niklas
51'MaaliPoutanen Joonas
51'MaalisyöttöPaloneva Lauri
51'MaaliHonkaniemi Niklas
51'MaalisyöttöKeskisipilä Jukka
51'MaaliPuutio Onni
51'MaalisyöttöPoutanen Joonas
55'Jäähy: 2minHarju Arttu
59'MaaliHeikkilä Jori
59'MaalisyöttöPoutanen Joonas