Vaikea loppukausi Akatemialla
Julkaistu: 03.02.2020 00.00

Nibacos akatemialla oli 2.2. turnaus Hollihaassa Kokkolassa, vastassa olivat Redy sekä K P-V.

Redyä vastaan taisteltiin kovasti. Pelin alku oli vaikea. Redy teki nopeasti kolme maalia ensimmäisessä erässä. Toisessa erässä peli alkoi kulkemaan paremmin, Tultiin ensin tasoihin. Sitten Redy teki taas pari maalia ja ajettiin kiinni. Pari minuuttia ennen loppua Redylle tuomittiin rangaistuslaukaus ja tästä lukemat 6-5. Lopun takaa-ajo ei enää riittänyt. Hyvä taistelu Nibacos Akatemialta.

K P-V peli ei oikein käynnistynyt Akatemialta missään vaiheessa. Peli oli tasaista suorittamista alusta loppuun. Kolme erää pysyttiin ihan hyvin pelissä mukana. K P-V vaan teki maalit nopeista hyökkäyksistä. 1-5 tappio K P-V:lle.

Akatemian ongelmana oli viikonlopun peleissä tehottomuus maalinteossa. Akatemiassa oli viikonlopun peleissä mukana C1-Edustuksesta 6 kenttäpelaajaa ja maalivahti.

Nibacos Akatemian pelit jatkuvat 23.2 Kaustisella. Vastassa SB Vaasa II ja SC laihia.