Miehet Suomisarja, Suomisarja 20-21 Lohko A

Nibacos - KRP-Akatemia, Nokia  5 - 6 VL

Kampushalli, Kokkola

Nibacos kärsi kotitappion

Nibacos sai tyytyä yhteen pisteeseen, kun joukkue pelasi kauden toisen kotiottelunsa. Varsinainen peliaika päättyi tasan 5-5. Vierasjoukkue KrP Akatemia voitti voittolaukauskisan.

Nibacos aloitti räväkästi. Ajassa 2.38 iski Tommi Tilus (syötti Jukka Keskisipilä) kotijoukkueen 1-0 johtomaalin. Viisi minuuttia edellisestä ja Jori Heikkilä (Timi Kopsala) lisäsi tilanteeksi 2-0.

Tomas Estovirta kavensi, mutta tauolle mentiin tilanteessa 3-1, kun Timo Salo (Niklas Honkaniemi) osui tolppien väliin.

Toisessa erässä nähtiin vain yksi osuma, Heikkilä (Niklas Honkaniemi). Ennen päätöserää kaikki näytti hyvältä, 4-1.

Vierasjoukkueen Oskari Tenho osui heti kolmannen erän alussa, ajassa 40.39. KrP Akatemia sai uutta virtaa. Erän puoliväli oli kotijoukkueelle sysimusta, kolme takaiskumaalia parissa minuutissa. 4-1 johtoasema oli kääntynyt, 4-5.

Ajassa 52.07 Nibacos otti aikalisän. Tasoitus nähtiin ajassa 55.00, maalintekijänä Timo Salo (Kai Haikola).

Jatkoaika pelattiin ilman maaleja. Rankkaritkin venyivät jatkoajalle, kunnes voittaja selvisi. KrP Akatemia nappasi bonuspisteen.

Voittolaukauskisa: Jori Heikkilä 1-0, Oskari Tenho 1-1, Lassi Lokasaari 2-1, Mikko Santanen 2-2, Riku Anttila ei maalia, Lauri Tynkkynen ei maalia, Tommi Tilus ei maalia, Sami Savolainen ei maalia, Jukka Keskisipilä ei maalia, Klavs Ozolins ei maalia, Heikkilä ei maalia, Tenho 2-3.

Jani Ollikainen, Nibacos:

- Oli tosi vaikea peli. Ei saatu omaa peliä käyntiin, oikeastaan koko pelin aikana.

- Alku oli meidän, toinen erä oli sekavaa pelaamista. Kolmannessa vastustaja teki nopean maalin ja sai siitä uskoa.

- Aikalisän jälkeen saatiin vielä hyvä vaihde päälle.

- Loppu taisteltiin hyvin, myös jatkoajalla jossa oli paljon alivoimaa.

- Tämä on hyvä sarja. Pelit ovat tasaisia. Helppoja pelejä ei ole. Pelkkä perustekeminen ei riitä.

- Hampaankoloon jäi. Perjantaina päästään hakeen revanssia.