Miehet Suomisarja, Suomisarja 20-21 Lohko A

Classic United, Tampere - Nibacos   12 - 9

Spiral-Halli, Tampere

Yhdeksän tehtyä ei voittoon riittänyt

Nibacos osui peräti yhdeksän kertaa, mutta kotijoukkue Classic United pisti vielä paremmaksi. Classic teki tusinan verran maaleja ja voitti 12-9, erät 5-1, 4-5 ja 3-3.

Kotijoukkue aloitti vahvasti ja lähti karkumatkalle, 5-0. Jori Heikkilä (Tommi Tilus syötti) kavensi erän lopussa.

Toisessa erässä Nibacos kavensi tilanteeksi 2-5, mutta Classic iski heti 6-2.

Sitten tuli vierailta erittäin tehokas hetki, neljä maalia alle neljässä minuutissa. 5-6 ja 6-6 tulivat vain 13 sekunnin välein.

Nibacos hallitsi peliä, mutta kotijoukkueen 7-6 maali tasoitti peliä. Erän lopussa Classic oli tehokas ja lähti uudelleen karkumatkalle.

- Eka erä oli vaikea. Vastustaja käytti hyvin paikkansa, valmentaja Jani Ollikainen kommentoi.

- Sieltä noustiin peliin takaisin. Toinen erä oli meiltä hyvää pelaamista. Hyvännäköistä ja laadukasta.

- Vastustaja pääsi kuitenkin peliin mukaan ja repi uudelleen eroa.

- Kolmanteen erään lähdettiin rohkeasti pelaamaan. Luotiin paljon paikkoja.

- Viikonlopun reissussa mukana oli kolme B-junioria, jotka onnistuivat hyvin.

Vili Ylikorpi sai syöttöpisteen ja se oli hänen ensimmäinen Suomisarjassa.

Nibacos-maalit: 1-5 Jori Heikkilä (Tommi Tilus), 2-5 Tommi Tilus (Jori Heikkilä), 3-6 Timo Salo, 4-6 Niklas Honkaniemi (Tommi Tilus), 5-6 Tuomas Tilus (Joni Lehtinen), 6-6 Timo Salo (Vili Ylikorpi), 7-10 Joni Lehtinen (Timo Salo), 8-10 Lassi Lokasaari (Joni Lehtinen), 9-12 Jori Heikkilä (Joni Lehtinen).