Salin edustuksen uusi valmentaja - Heikkilä Kiinteistömaailmakisan ykkönen
Miehet SuomisarjaJulkaistu: 29.03.2021 20.37

Salin edustuksen uusi valmentaja - Heikkilä Kiinteistömaailmakisan ykkönen

Pitkän uran seurassa tehnyt Jan Salin on Nibacoksen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja. Salinin sopimus on 1+1 vuotinen.

Seuran ja Jan Salinin välinen sopimus julkaistiin maanantaina. Samassa tilaisuudessa palkittiin myös Jori Heikkilä, joka voitti Kiinteistömaailman pistepörssin kaudella 2020-21.

Kaudella 2020-21 edustusjoukkuetta valmentanut Jani Ollikainen ei käyttänyt optiovuotta ja hyvissä ajoin asiasta ilmoitti.

-Jo vuoden alussa kartoitettiin valmentajakysymystä. Muutama vaihtoehto oli, mutta lopulta paras vaihtoehto löytyi seuran sisältä, edustuksen joukkueenjohtaja ja hallituksen jäsen Jukka-Pekka Pajunpää kommentoi.

-Salin tuntee hyvin seuran nuoret pelaajat, mutta myös vanhempi kaarti on hänelle tuttua porukkaa.

Jan Salin on tyytyväinen ja valmiina uuteen haasteeseen.

-Alkuvuonna aloitin huippuvalmentajakoulutuksen Eerikkilässä. Toki olisin voinut valmentaa B-junioreita valtakunnallisessa sarjassa, mutta kyllä tämä oli täydellinen vaihtoehto. Ja perheellisenä ei helppo muualle ole lähteä.

Salin on aito Nibacos-seuraihminen. Hän oli mukana seuraa perustamassa ja vuosien varrella valmentanut seuran miehiä ja naisia sekä jokaista junnuikäluokkaa.

-Tuttuun paikkaan olen menossa. Mitään pelkoja ei ole. Edustuksen kaikki pelaajat ovat vähintäänkin tuttuja. Pelaajista yli puolta olen jossain vaiheessa valmentanut.


Jan Salin

Edustuksen lopulliset tavoitteet lyödään myöhemmin lukkoon, mutta Jan Salin painottaa, että tavoite ei ainakaan saa olla Suomisarjaa pienempi.

-Ei missään nimessä. Vähintään tällä tasolla on pysyttävä.

Jan Salinin huippuvalmentajatutkinto kestää tämän kalenterivuoden.

Ensi kauden joukkueen toiminta alkaa toukokuussa, mutta Salin painottaa että joukkue tuskin vielä siinä vaiheessa on täysin valmis. Nykyisen joukkueen pelaajista ei kenelläkään vielä ole allekirjoitettua sopimusta kaudelle 2021-22.

-Suullisesti sovittuja on, Pajunpää kertoo.


Jori Heikkilä palkittiin

Kauden jokaisessa kotipelissä jaettiin ns. Kiinteistömaailman pisteitä. Eniten pisteitä keräsi Jori Heikkilä joka maanantaina vastaanotti palkinnon.

Mitä mieltä menneestä kaudesta?

-Paljon jäi parannettavaa. Maalintappiot jäi harmittamaan, Heikkilä toteaa.Jori Heikkilä