NIBACOS NÄKYY JA HUOMATAAN
Miehet SuomisarjaJulkaistu: 06.04.2021 14.35

NIBACOS NÄKYY JA HUOMATAAN

Nibacoksen medianäkyvyydessä positiivista nousua

Nibacos pelasi ensimmäisen valtakunnallisen Suomisarjakautensa menneellä kaudella. Hyvät otteet ovat huomioitu ja kiinnostava uusi sarjataso ovat tuoneet lehtien sivuille ennätys paljon palstatilaa valokuvien kera. Lehtijuttujen kautta pelipaita ja hallimainokset näkyvät laajalti.Hyvissä ajoin jo ennen kauden alkua Nibacos solmi kattavan yhteistyösopimuksen KPK-Yhtöiden kanssa. Nibacos sai KPK mediakanavien kautta laajaa mainosnäkymää joilla edustusjoukkue tiedotti lähinnä omista kotipeleistä.

Peliviikoilla Nibacos mainosti otteluitaan Kokkola-lehdessä, jonka kokonaistavoitettavuus on 40 000 kpl ja lukijapeitto esim Kokkolassa joka 96%.

Kokkola-lehti ilmestyy ilmaiseksi myös kanta-Kokkolan alueella sekä Kruunupyyssä ja Kaustisella.Kokkola-lehden lisäksi ottelumainos julkaistiin pelipäivinä Keskipohjanmaa lehdessä. Keskipohjanmaata lukee tutkitusti 75 000 ihmistä Kokkolan, Pietarsaaren ja Ylivieskan markkina-alueilla päivittäin.Lehtien lisäksi Nibacos hyödyntää KPK-medioiden muita mainoskanavia kuten digiscreenmainokset 8-tien varressa ja ydinkeskustassa olevassa ravintola Kulman näyteikkunassa.Esim. 8-tiellä autoja kulkee liikenneviraston tutkimuksen mukaan mainostaulujen ohitse 13 000 kpl/vrk ja ravintola Kulman näkyvyys päivittäin on n. 4000kpl.Nibacos näkyy myös peliviikoilla KPK verkkopalveluissa, joissa pelimainosbanneri näkyy 3 päivää ennen otteluita. Näkyvyys näissä jopa 100 000 yksittäistä lukijaa ja 500 000 sivulatausta takaavat että ilmoitus näkyy.

Lisäksi Nibacos näkyy ja kuuluu aktiivisesti omien nettisivujen ja some kavavien kautta, kuten Facebook ja Instagram joilla seuraajia on tuhansia.
Menneellä kaudella aloitimme kotipelien suorien lähetysten striimaamisen oman YouTube kanavan kautta. Tämä mahdollisti uuden näkyvyyskanavan otteluisännille ja muille tukijoille.

Tukijaksi ryhtymisellä takaamme että yrityksenne tulee huomatuksi ja tukemiseuroille annamme katetta.

Nibacos Kokkolan miesten edustusjoukkueen mainosvalmistuksesta ja medianäkyvyydestä vastaa
Media manageri Jani Koivisto jani.koivisto@nibacos.fi puh. 044 5806115