Nibacos - FBC Turku  3 - 6

Mosahalli

Kokemuksia Helsingistä, osa 2

Ensimmäisen pelin jälkeen otimme pientä välipalaa ennen toista peliä, johon vastaan asettui FBC Turku. Nopean tankkauksen jälkeen lähdimme ulos ottamaan alkulämmöt, että pysymme hereillä pelin ensimmäisestä vihellyksestä asti. Hyvien alkulämpöjen jälkeen suuntasimme kohti kenttää, jossa saimme vielä hetken ottaa pallollista lämpöä.

Klo. 11.55 pallo asetettiin keskipisteelle ja ensimmäinen vihellys vihellettiin. Peli alkoi Millan nopeilla reflekseillä, kun hän voitti aloituksen. Heti ensimmäisistä sekunneista asti Turku antoi kovaa painetta päätylankkuun asti. Peliä ei kestänyt kuin vajaa 2min ennen kuin Turku pääsi tälläämään maaliin. Ensimmäisen kymmenen minuutin sisään tilanne oli jo 0-3. Vaihtopenkiltä tulleiden ohjeiden mukaan annoimme kovan paineen, jonka seurauksena Emma V riisti pallon ja syötti keskustassa yksin olevalle Thelmalle, joka pisti verkot solmuun, kun pelikellossa aikaa oli noin 13min. Ja näin lähdettiin erätauolle Turun johtaessa 1-3.

Toinen erä alkoi ja vuorostaan me aloimme antamaan kovan paineen korkealta asti. Sen seurauksena Emma K saa pallonriiston maalin takana, josta kääntyy kohti keskustaa ja syöttää pallon Millalle, joka nostaa rystyllä pallon verkkoon, kun toista erää oli pelattu vain alle minuutti. Tilanne oli 2-3. Tämän jälkeen kului vain noin 3min ja Turku pääsi keskiviivalta vetämään pallon meidän verkkoon. Ei kauaa tästä maalista kestänyt, kun tilanne olikin jo kääntynyt 2-6 Turun johtoon. Kuudennen maalin jälkeen otimme aikalisän ja valmentajat antoivat hyviä ohjeita, miten vastustajan vaaralliset maalipaikat saadaan pidettyä poissa, ja ohjeet tehosivat. Erän aikana saimme luotua paljon hyviä ja vaarallisiakin maalipaikkoja. Suurin osa vedoista kuitenkin vedettiin hiukan yli tai päin maalivahtia. Erätauolle siirryttiin lukemin 2-6 turun johdossa.

Erätauon tsemppipuheet auttoivat joukkuetta jatkamaan iloisin mielin kolmanteen erään, vaikka oltiinkin neljä maalia tappiolla. Peli jatkui kovalla taistelutahdolla molemmin puolin. Pallo pyöri tasaisesti molemmissa päissä ja maalipaikkoja syntyikin, mutta palloa ei vielä verkosta kaivettu. Erän puolivälissä pääsimme meidän turnauksen ensimmäiselle ylivoimalle. Pallo pyöri hyvin, mutta vastustajan alivoima oli hyvin tiivis, joten maalipaikkoja oli vaikea saada. Muutama veto kuitenkin saatiin aikaiseksi, mutta vastustajan maalivahti oli tarkkana ja sai pallot liimattua sormiinsa. Mannu sai laitettua mailaa hiukan vastustajan syötön eteen, josta pallo kimposi keskialueelle. Saimi ottaa pallon itselleen ja kääntää nopeasti vastahyökkäykseen. Thelma antaa Saimille tuen toiseen laitaan, josta syntyy meille 2v1 hyökkäys. Vastustaja ei päästä Saimia vetämään, jolloin Saimi huomaa Thelman maalilla ja päättää laittaa lättysyötön vastustajan mailan yli maalineteen, josta Thelma laittaa suoraan syötöstä verkot heilumaan pelin viimeisellä minuutilla. Nean hienot torjunnat ja kovat heitot pitivät meidät hyvin pelissä mukana. Tämä peli päätettiin meidän erävoittoon, mutta kokonaisuudessaan peli päättyi 3-6 Turun voittoon. Kiitos kovasta pelistä FBC Turku!

Oli aika käydä suihkussa, pakata tavarat, jonka jälkeen kotimatka voi alkaa. Bussimatka alkoi ja kaikki olivatkin jo nälkäisiä, joten ei muuta kuin kohti ABC:tä, jossa saimme vihdoin ansaitut ruuat. Ruuan jälkeen herkkujen osto, jonka jälkeen oli vielä noin 7h matkaa jäljellä. Porukka oli väsynyttä ja paluumatka meni rauhallisesti. Matkalla pysähdyimme vielä kahdelle vessatauolle. Matka meni nopeasti ja Kokkola alkoi häämöttää. Vielä ennen Kokkolaa pysähdyimme Polarikselle, josta Milja ja Iippa lähtivät kohti kotejaan. Kokkolassa pysähdyimme ABC:n pihaan, jossa kiitimme bussikuskia turvallisesta reissusta. Väsyneet tytöt lähtivät koteihinsa nukkumaan. Kiitos reissusta koko joukkueelle!!

#7 #8 #10

3 - 6

FBC Turku
1 - 31 - 31 - 0
12'MaaliBjörk Thelma
12'MaalisyöttöVähärautio Emma
15'MaaliKänsäkangas Milla
15'MaalisyöttöKärkkäinen Emma
44'MaaliBjörk Thelma
44'MaalisyöttöKoivisto Saimi