Nibacos - Hawks  7 - 6 JA

Hollihaka

Voitto jatkoajalla osa.2 Hawks

Sunnuntain peliin pisteistä taistelemaan saapuivat keltapaitaiset Helsingin Hawksit.
Ensimmäinen erä oli siisti ja tasaista vääntämistä puolin ja tosin. Molemmat pelasivat tiukasti omaa aluetta ja pitkiä painostuksia vastustajan alueella ei juurikaan nähty. Maalit kotijoukkueelle 2-1.

Toisessa erässä nähtiin maalirikas pariminuuttinen, jonka aikana tehtiin kaksi maalia per joukkue ja hetkeä myöhemmin Nibacos teki ylivoimalla maalin ja tilanne 5-3 Valkoisille.

Kolmannessa erässä kotijoukkue teki jo turvallisen tuntuisen 6-3 johtomaalin mutta sen jälkeen toisesta erästä tuttua nokkapokkaa ja tilanteista vääryyttä kokenutta kotijoukkuetta alkoi jäähypenkki kutsua. Nibacos keräsi viimeisen vartin aikana 11 minuutta jäähyjä vastustajan 2 minuuttia vastaan. Hawks hyödynsi sauman päästä peliin ja rokotti ylivoimalla ja ilman maalivahtia kolme maalia ja siten taas mentiin jatkoajalle.

Tällä kertaa jatkoaikaa pelattiin lähes viittä sekuntia vaille täysi aika, kunnes Luukas katkaisi Hawks pakin syötön ja nosti pallon hallitusti maaliin.
Kaksi pistettä Kokkolaan ja yksi itä-Helsinkiin.

Tilastot

7 - 6 JA

Hawks
2 - 13 - 21 - 31 - 0
0'MaaliYlikorpi Vili
0'MaalisyöttöKivineva Jere
10'Jäähy: 2minKivelä Eino
14'MaaliYlikorpi Vili
14'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
24'MaaliLevijoki Kasperi
24'MaalisyöttöNadasi Roope
26'MaaliSeppänen Eemeli
26'MaalisyöttöSalin Luukas
31'MaaliHonkaniemi Miska
31'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
46'MaaliHonkaniemi Miska
46'MaalisyöttöLevijoki Kasperi
46'Jäähy: 2minKivelä Eino
49'Jäähy: 2minHonkaniemi Miska
51'Jäähy: 5 minLevijoki Kasperi
57'Jäähy: 2minIsoaho Venni
64'MaaliSalin Luukas