B-pojat, I-divisioona

Nibacos - Happee II  7 - 2

Hollihaka

Kotivoitto Happeesta

Kotipelien sarja jatkui lauantaina kun vastustajaksi saapui Happee Jyväskylästä.

Ensimmäisestä erästä lähtien peli oli valkoisen kotijoukkueen käsissä ja lavoissa. Kotijoukkue sommitteli kauniin maalin jo ensi minuutin aikana eikä Nibacos-miehistö johtoasemasta enää pelinaikana luopunut. Erän puolen välin jälkeen kakkoskentällinen rakensi erän toisen maalin ja erätauolle 2-0 johdossa.

Toisen erän alkuun Happee tuli vauhdikkaasti jahdaten avausmaalia mutta kotijoukkue piti puolustuksen tiivinä ja iski nopeasta vastaiskusta 3-0 maalin.

Erän loppupuolella Happee teki avausmaalinsa, mutta enempää maaleja ei nähty ja erätauolle valkoisten 3-1 johdossa.

Kolmannessa erässä jokainen kentällinen sai ilahduttavasti onnistumisia maalin muodossa ja erän loppupuolella saatiin vielä viimekausilta tuttua herkkua eli alivoimamaali! Happee sai kolmannessa erässä toisen maalinsa mutta siitä ei ollut uhkaamaan kotijoukkueen päivää.

Nibacos jauhoi dieselmäisesto kolmella kentällä tilanteitä läpi ottelun ja löysi tarvittavat maalipaikat. Voitto lukemin 7-2.

7 - 2

Happee II
2 - 01 - 14 - 1
1'MaaliSaren Lenni
1'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
12'MaaliNissilä Roope
12'MaalisyöttöSaren Lenni
27'MaaliYlikorpi Vili
27'MaalisyöttöNadasi Roope
42'MaaliKoivusaari Niko
42'MaalisyöttöNadasi Roope
47'MaaliYlikorpi Vili
47'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
49'MaaliYlikorpi Vili
49'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
55'MaaliHonkaniemi Miska
55'MaalisyöttöHägglund Hannes