B-pojat, I-divisioona

SBS Wirmo/Masku - Nibacos   18 - 7

Vehmaa, Liikuntahalli

Sarjakärki leikitteli voiton

Vehmaalla pelatussa ottelussa näytti yhdistelmäjoukkue SBS Wirmo/Masku heti ensi sekunneista lähtien miksi joukkue on ykkösenä. Kylmä huutelu saatiin jo 6 sekunnin kohdalla, kun kotijoukkue näytti laukaisutaitoaan. Sama rummutus jatkui ja ajassa 6:40 keltapaidan johtivat 6-1! Erän loppupuolella Nibacos kaunisteli hiukan numeroita ja tauolle 7-3 lukemissa. Toiseen erään Nibacos sai puolustettua omaa aluettaan paremmin ja siten saamaan paremmin otetta pallosta, joista nopeilla vastahyökkäyksillä saatiin painetta myös kotijoukkueen veskarille. Silti vahvat ja nopeat keltapaidat saivat pallon neljä kertaa Nibacos maaliin, valkoisten jäätyä kahteen osumaan. Erä oli tänään Nibacoksen parasta. Usein kolmanteen erään valkopaidat ovat saaneet vielä kirivaihteen päälle mutta tänään vastustaja oli selvästi parempi ja kiriä ei koskaan nähty. SBS Wirmo/Masku käytti maalitilanteet maksimaalisesti loppuun asti tehden taas seitsemän maalia Nibacos verkkoon. Nibacos onnistui kahdesti. Loppuluvut selkeät 18-7. Viikonloppu tarjosi paljon onnistumisia ja oppia treenivuoroille. Marraskuussa on jäljellä vielä yksi ottelu parin viikon kuluttua Hollihaassa Susia vastaan.

SBS Wirmo/Masku

18 - 7

7 - 34 - 27 - 2
2'MaaliSalin Luukas
2'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
7'MaaliYlikorpi Vili
7'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
12'Jäähy: 2minErkkilä Aleksi
15'MaaliSeppänen Eemeli
33'MaaliBiskop Robert
33'MaalisyöttöLevijoki Kasperi
39'MaaliSalin Luukas
39'MaalisyöttöYlikorpi Vili
44'MaaliYlikorpi Vili
44'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
50'MaaliSalin Luukas
50'MaalisyöttöSeppänen Eemeli