B-pojat, I-divisioona

SPV - Nibacos   12 - 5

Qmax Nurmo

SPV jälleen vahvempi Pohjanmaan taistossa.

Pitkästä, pitkästä aikaa virallinen sarjapeli Qmaxissa, Nurmossa. Yli kahden kuukauden pelitauon jälkeen päästiin taas tosipelien makuun kun joukkue ja mediatiimi matkasivat SPV:n vieraaksi.

Ensimmäinen erä oli iloisen vauhdikasta ja tasaista peliä, SPV teki kolme ja valkopaidoista onnistui ensin Jimi, karaten oikeaa laitaa ylös ja upea laukaus takayläkulmaan. Luukas onnistui maalinedustatalta toisessa maalissa ja kolmas oli Lennin taidokas ohjaus maalinedus ruuhkasta. Erätauolle sopuisessa 3-3 tilanteessa.

Toisessa erän alussa Nibacos onnistui heti, nopea roikkupallo SPV alueelle ja Luukas lyö ilmasta illan toisen maalin. Sen jälkeen ottelu oli tasaista maalitilanteiden rakentelua erän puoliväliin asti, jonka jälkeen nähtiin enää vain punaista tulostaululla. SPV teki 5(!) maalia erän toisella puolikkaalla ja otti vahvan otteen pisteisiin. 8-4 Kotijoukkueelle.

Kolmanteen erään lähdettiin reilusti takaa-ajajana ja SPV kaatoi kylmää vettä niskaan parin minuutin pelin jälkeen lisäten etumatkan viiteen maalin. Nibacos sai henkeä päälle Vilin viimeistelemällä upealla alivoimamaalilla mutta valitettavasti se jäi viimeiseksi valkopaitojen maaliksi, kun SPV kaasutteli vielä kolme maalia lisää.

Ottelu SPV:lle vahvalla toisen erän suorituksella 12-5.

Tilastot
SPV

12 - 5

3 - 35 - 14 - 1
3'MaaliUusisalo Jimi
10'MaaliSalin Luukas
10'MaalisyöttöErkkilä Aleksi
14'MaaliSaren Lenni
14'MaalisyöttöHonkaniemi Miska
20'MaaliSalin Luukas
20'MaalisyöttöHägglund Hannes
45'MaaliYlikorpi Vili
45'MaalisyöttöSalin Luukas