Nibacos E2-poikien sarjakausi alkaa ”terveellä” itsetunnolla
E2-pojat 10Julkaistu: 23.10.2020 00.00

Nibacos E2-poikien sarjakausi alkaa ”terveellä” itsetunnolla


Olen päässyt mukaan remmiin ja joukkueenjohto on nyt hyvissä käsissä. Joukkuetta on rakennettu isolla rahalla ja kaudesta odotetaan jymymenestystä sanoo joukkueenjohtaja Tero Uusitalo.

Aloitimme valmennustiimin kanssa kesällä pyörittämään kesätreenejä ja ruuvia on kiristetty kauden alun lähestyessä. Vain taivas on rajana poikien menestymiselle sarjassa tuumaa vastuuvalmentaja Miikka Puumala.

Olen täysin vakuuttunut, että viikonlopun peleissä kiillotamme vaasalaisilla Hollihaan lattiaa kommentoi valmentaja Antti Göös ennakkotunnelmia.

Perjantain viimeistelytreeneissä vauhti ja laatu oli kovaa, olinhan minä vetämässä pelitreeniä sanoo valmentaja Jaakko Göös valmistautumisesta.

Harmikseni en pääse katsomaan kauden loistokasta alkua ja niitä nyansseja, mitä olen pojille treeneissä opettanut harmittelee Jaakko ”Hänk” Hänninen.

Kovillehan tämä ottaa näiden toimihenkilöiden kanssa toimia. Epäilen että ekassa pelissä tulee pahimmassa tapauksessa tappio tai tasapeli tuumaa rahastonhoitaja Antti Peltola.
Eka pelihän on keskinäinen peli.

Alkutekstit on toki kirjoitettu kieli poskessa, mutta henki on joukkueessa hyvä ja lähdemme innolla kauden aloitukseen. Pojat ovat olleet esimerkillisesti harjoituksissa mukana ja toiminta on ollut mukavaa. Toivotamme samalla edelleen tervetulleeksi uusiakin poikia tähän upeaan tiimiin.

Joukkueen uusimmat uutiset