Kampushalli

Nibacos kukisti Mailattomat - 13 maalin jännitysnäytelmä

Nibacos ja Mailattomat tarjosivat todellisen trillerin. Jännitysnäytelmän ja paikalla ollut joulupukkikin sai nauttia hienosta tapahtumasta.

Tiukka vääntö päättyi Nibacoksen voittoon: 7-6 (2-0, 2-4, 3-2).

Avauserää hallitsi kotijoukkue. Jesse Lintala tarjoili namupassin ja Eemeli Seppänen iski varmasti, 1-0. Kotijoukkueella oli tolppalaukaus (Lenni Saren) ja muutama muukin loistopaikka. Matias Pokela vieraiden maalissa esitti hyviä otteita.

Töitä oli myös kotijoukkueen Atte Hanhinevalla, joka piti maalinsa puhtaana.

2-0 osuma tuli ennen taukoa. Nibacoksen vastaisku päättyi maaliin, tekijänä Luukas Salin Seppäsen syötöstä.

Toisen erän alkuun Hanhineva teki pari hienoa torjuntaa. Kun Nibacos sai ylivoiman, joukkue iski tilanteeksi 3-0. Todella upea yv-maali. Vili Ylikorpi löysi laidasta Jesse Lintalan, joka syötti takatolpalle ja Seppänen teki illan toisen maalinsa.

Siinä vaiheessa kaikki hyvin. Mutta sitten tuli kotijoukkueelle musta hetki. MLT teki neljä maalia tasan kahdeksassa minuutissa.

Nibacos sai tärkeän tasoitusmaalin vain 64 sekuntia ennen taukoa, maalintekijänä Jori Heikkilä (Niklas Honkaniemi), 4-4.

Kolmas erä oli erittäin jännittävä. Heti alkuun Hanhineva teki hienon pelastuksen. Pokela puolestaan torjui Salinin avopaikan.

Kotijoukkueen 5-4 syntyi ajassa 44.59. Jori Heikkilä taisteli pallon itselleen, syötti Tuomas Määttälälle, joka ei erehtynyt.

Vielä kerran MLT tasoitti ja sen jälkeen peli aaltoili. Ajassa 48.40 osui Salin (Miska Honkaniemi), 6-5.

Makea oli kotijoukkueen 7-5 maali. Hanhineva teki hienon pelastuksen, pallo Niklas Honkaniemelle, jonka pitkä syöttö vapautti Määttälän, 7-5.

Nibacos joutui alivoimalle, mutta taisteli loistavasti. Ajassa 58.46 MLT kavensi ilman maalivahtia. Taululla 7-6, eikä lisämaaleja nähty.

Martti Lamminmäki, MLT (palkittu):

-Avauserä oli hankala. Toisessa erässä puolustettiin hyvin ja tehtiin hyviä kääntöjä.

-Kolmas erä oli tasainen. Peli kokonaisuutena tasainen ja marginaalit pienet.

Timo Leskinen, MLT (valmentaja):

-Harmittaa. Toisessa erässä mentiin 4-3 johtoon, mutta nuori kotijoukkue käänsi ja meni johtoon.

-Lopussa tultiin lähelle, mutta ihan ei kiri riittänyt.