Nibacos - Blue Fox  6 - 1

Kampushalli

Nibacos sai revanssin - Kampushallissa huikea tunnelma!

Oli huikea tapahtuma. Paras tunnelma vuosikausiin. Kampushalliin ahtautui yli 450 katsojaa ja täyttä oli. Paikallispeli Nibacos-Blue Fox oli suuri urheilutapahtuma!

Kotijoukkue haki revanssia syksyn vierastappiolle ja saikin sen. Derby päättyi 6-1, erät 0-0, 2-0 ja 6-1.

Avauserässä ei maaleja nähty. Molemmissa päissä riitti tapahtumia ja maalivahdit, Jari Koski-Vähälä (Nibacos) ja Valtteri Honko tekivät hienoja torjuntoja. Lähimmäksi maalia pääsi kotijoukkueen Lassi Lokasaari, joka osui ylärimaan. Siinä marginaalit olivat vieraiden puolella.

Toisen erän alussa Nibacos loi muutaman hyvän tekopaikan, mutta Honko piti pintansa. Myös Fox pääsi paikoille, mutta Koski-Vähälä oli varma.

Nibacos siirtyi johtoon ajassa 28.29. Foxin jäähy ehti vanheta vain kahdeksan sekuntia, kun Vili Ylikorpi laukoi 1-0. Syöttäjänä Roope Nissilä.

Seuraavaksi Nibacos joutui alivoimalle, mutta puolusti hyvin. Vain minuutti sen jälkeen ja taululle lukemat 2-0. Synttärisankari Miska Honkaniemi (18 vuotta! Onnea) syötti ja Luukas Salin toimitti pallon verkkoon.

Nibacos sai rankkarin ajassa 33.19, mutta Tuomas Määttälän laukaus sujahti yli maalin.

Kolmannen erän alku oli täysin kotijoukkueen ja Jori Heikkilä (Tommi Tilus) laukoi tilanteeksi 3-0 ajassa 43.56. Nibacos hallitsi tapahtumia ja Honko oli täystyöllistetty. Ajassa 51.15 nähtiin kotijoukkueen 4-0 osuma, maalintekijä Jaani Nissilä (Jori Heikkilä).

Pysyykö Jari Koski-Vähälän nolla loppuun asti? Sitä katsomossa jännitettiin. Nolla särkyi ajassa 54.29, maalintekijä Jack Nylund (Casper Nyvall).

Sen lähemmäksi Blue Fox ei päässyt. Niklas Honkaniemi (Roope Nissilä) teki 5-1 ja Luukas Salin (Eemeli Seppänen) 6-1.

Hieno urheilutapahtuma oli ohi. Mahtavat kiitokset yleisölle, varsinkin äänekkäille junioreille, jotka kannustivat koko ajan.

Ottelussa palkittiin vieraiden Anton Kallvik ja kotijoukkueen Jari Koski-Vähälä.

Jari Koski-Vähälä, Nibacos:

-Hieno fiilis.

-Hieno taistelu koko joukkueelta. En ole vastaavanlaista heittäytymistä ja puolustamista ennen nähnyt.

-Nollapeli meni, mutta se ei harmita.

Anton Kallvik, Blue Fox:

-Numerot eivät valehtele.

-Nibacos oli tuon verran parempi.

-Me puolustettiin hyvin, mutta hyökkäyspeli oli vaisua ja se näkyy taululla.

-Hieno tunnelma. Paljon oli meteliä ja kyllä meidän joukkue antoi kaikkensa.

Robin Holländer, Blue Fox:

-Komppaan Antonia. Ei selityksiä.

-Olen tyytyväinen meidän puolustuspelaamiseen. Myös kolmas erä oli ihan OK, meidän paras erä.

-Karsintoihin ei päästy ja tavallaan se on pettymys. Mutta olen ylpeä joukkueesta. Kapeasta ringistä huolimatta olemme taistelleet hyvin, nimenomaan joulun jälkeen.

Jan Salin, Nibacos:

-Pitkään on oltu parhaan pelin perässä.

-Nyt pelattiin kauden paras peli.

-Pelattiin se runkosarjan viimeisessä ottelussa, paikalliskilpailijaa vastaan ja täpötäyden salin edessä.

-Hieno juttu.

Nibacos sijoittuu sarjassa toiseksi ja edessä ovat nousukarsinnat, jotka alkavat 26 maaliskuuta.