Urheilukortilla Nibacoksen peleihin
Julkaistu: 07.07.2021 20.25

Urheilukortilla Nibacoksen peleihin

Toukokuussa lanseerattu Suomen Urheilukortti on saanut nopeassa ajassa kymmeniä seuroja ja lajiliittoja hankkeen taakse. Myös lajikirjo on suuri, sillä mukaan on lähtenyt lukuisten lajien seuroja.
Tähän mennessä Suomen Urheilukortti-sopimuksen on lähtenyt mukaan yli 50 seuraa, lajiliittoa ja urheiluyhteisöä ja uusia mukaan lähtijöitä tulee koko ajan lisää.

Urheilukortti on urheilun taustavaikuttajien sekä urheiluorganisaatioiden yhdessä kehittämä mobiilikortti, joka innostaa kuluttajia kotikatsomoista eri lajien urheilutapahtumiin. Urheilukortilla houkutellaan erityisesti uusia katsojia sekä lisätään ja monipuolistetaan jo urheilutapahtumissa käyvien kuluttajien tapahtumakäyntejä. Mobiilisovelluksen urheilukalenteri on veloituksetta ladattavissa, ja lisäksi Urheilukortin haltijoille tulee tarjolle runsaasti palveluja ja etuja.

Suurista seuroista mukana ovat jo nyt jääkiekon liigaseuroista Tappara, Ilves, Ässät, Jukurit, HPK ja JYP sekä KHL-seura Helsingin Jokerit. Koripallosta mukana on mm. Helsinki Seagulls ja jalkapallosta HJK. Monilajiseuroista voidaan mainita Vimpelin Veto, lentopallon puolelta mukana ovat mm. VaLePa, Kokkolan Tiikerit, LP Viesti, Vantaan Ducks ja Nibacos Kokkola

Urheilukorttia voi syksystä alkaen käyttää myös kuntosalikorttina. Suomen suurin kuntosaliketju Fressi ottaa kortin käyttöön kaikissa toimipisteissään, joita on jo 42 ympäri Suomea.

Yksi Urheilukortin tarjoamista tärkeimmistä ominaisuuksista on urheilukalenteri. Jokainen käyttäjä näkee kalenterista päiväkohtaisesti millaisia urheilu- ja liikuntatapahtumia on tarjolla Urheilukortin kumppanilajien ja -seurojen toimesta.

Urheilukortin mobiilisovellus julkaistaan elokuussa. Suomen Urheilukortti oy rakentaa sitä yhdessä Devolon Oy:n kanssa EU-rakennerahastotuen avulla.

Hankkiessaan 69 euron hintaisen Urheilukortin kuluttaja saa siihen viisi pääsylippua ja jatkossa myös muita palveluita.

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-