9
LOK
10.00
T18 (s.2004-2005), T18 valtakunnallinen alkusarja

Nibacos - Pelicans SB  

Hollihaka, Kokkola

Nibacos T18 kotiturnaus Hollihaassa

Nibacos T18 pelaa jo kolmatta viikonloppua putkeen, kun lauantaina 9.10. pääsemme toivottamaan vastustajat ja katsojat tervetulleiksi kotiturnaukseemme Hollihakaan. Nibacos T18 on järjestänyt kotiturnauksen viimeksi joulukuussa 2019, joten tätä turnausta on odotettu hyvin pitkään.

8 pelatun ottelun jälkeen Nibacos löytyy sarjataulukon sijalta 4. Classic johtaa sarjataulukkoa edelleen puhtaalla pelillä 16 pisteellä. Pelicans SB ja SSRA löytyvät sijoilta 2 ja 3 10 pisteellä. Steelers ja KooVee ovat sijoilla 5 ja 6 viidellä pisteellä ja SC Kokkola sijalla 7 kolmella pisteellä. Millaisia muutoksia sarjataulukossa nähdään lauantain jälkeen?

Katsojat ja kannustajat ovat erittäin tervetulleita Hollihakaan nauttimaan laadukkaasta tyttösalibandysta ja kahvion antimista. Mikäli et kuitenkaan pääse paikan päälle meitä kannustamaan, voit seurata laadukasta livestriimiä Nibacos Kokkola ry salibandy YouTube -kanavalta (https://www.youtube.com/user/NibacosKokkolary).

Nibacos – Pelicans SB

Heti aamutuimaan kello 10.00 pelataan päivän jännittävin ottelu, jossa kotijoukkue Nibacos kohtaa Pelicans SB:n Lahdesta. Nibacos ja Pelicans kohtasivat viimeksi kaksi viikkoa sitten Tampereella, jossa vajaalla kokoonpanolla liikkeellä ollut, T16 joukkueen pelaajilla täydennetty, Nibacos onnistui taistelemaan Pelicansin kanssa niin tasaisesti, että molemmat joukkueet saivat pallon toistensa maalivahtien taakse vain kerran. Tasainen vääntö päättyi lukemiin 1–1. Nibacos-maalivahti #13 Nea Hietanen oli liekeissä Pelicans ottelussa torjuen 17 laukausta. Lauantaina aamulla onkin jaossa tärkeät pisteet SM-sarjapaikkaa ajatellen.

Lauantaina Nibacos paidassa nähdään täysin uusi pelaaja. Kuka mahtaa olla uusi Nibacospeluri? Kokoonpano on muutenkin laajempi kuin kaksi viikkoa sitten pelatussa ottelussa. Mielenkiintoista nähdä millaisiin suorituksiin Nibacos T18 yltyy kotikentällään. Jatkaako Pelicansin #20 Bea Taipale samanlaisin ottein kuin alkusarja on tähän mennessä mennyt hänen johtaessaan alkulohkon C pistepörssiä 8 otteluun tehdyin tehoin 15+5=20.

Classic – Nibacos

Ennen kahta viimeistä turnausta Classic on varmistanut jo paikkansa T18 SM-sarjassa kaudelle 2021–2022 pelkkien voittojensa ansiosta. Jatkuuko Classicin vire samanlaisena, vai pystyykö jokin joukkue vielä aiheuttamaan pistemenetyksiä Classicille alkusarjassa?

Kaksi viikkoa sitten pelatussa Nibacoksen ja Classicin välisessä ottelussa Classic hyödynsi maalipaikkansa laadukkaasti ja ottelu päättyi tuolloin lukemin 13–1. Viime viikonloppuna Steelers onnistui jo horjuttamaan Classicin valta-asemaa C lohkossa, pelaten Classicin kanssa lopputuloksen valossa tasaisen ottelun, joka päättyi lukemiin 3–2. Torjuntojen perusteella totuus oli kuitenkin se, että Steelersin maalivahti piti joukkueensa pelissä loppuun asti.

Classicin tasokkaasta T18 joukkueesta on nimetty kaksi pelaajaa ensi viikonloppuna 15.–17.10. pelattavaan Lempäälän U19 EFT-turnaukseen. He ovat #54 Veera Kuosmanen ja Nibacoskasvatti #31 Ida Kattilakoski.