20
MAR
18.00
T18 (s.2004-2005), T18 I-div

Steelers - Nibacos   

Hämeenlinna

T18 1. divisioona käyntiin Hämeenlinnassa

Nibacos T18 sijoittui valtakunnallisen alkusarjan tiukan tasaisessa C-lohkossa sijalle 5, kun lohkosta kolmen parhaan joukkoon ja SM-sarjaan itsensä pelasivat Classic, SSRA sekä Pelicans SB. Viidennen sijan myötä Nibacos pelaa loppukauden valtakunnallista T18 1. divisioonaa, jossa Nibacoksen lisäksi pelaavat Häme Stars ja Steelers Hämeenlinnasta, Classic II ja KooVee Tampereelta, Oilers NG Espoosta, Tiikerit Tikkurilasta, LoSB Lohjalta, Karhut Porista sekä paikallisvastustaja SC Kokkola.

1.divisioonassa pelataan yksittäiset ottelut, joissa pelataan 3x20min tehokasta peliaikaa 12min erätauoilla. Runkosarjan päätteeksi 1. divisioonan 4 parasta pelaavat SM-sarjan sijoille 7 ja 8 sijoittuneiden kanssa pudotuspelikarsinnan ja näistä joukkueista 2 parasta jatkaa pelaamista SM-mitaleista yhdessä SM-sarjan runkosarjan sijoille 1–6 sijoittuneiden kanssa.

Nibacos aloittaa divarin Hämeenlinnassa tuplaviikonlopun merkeissä, kun lauantaina vastaan asettuu jo lohkovaiheesta tuttu Steelers ja sunnuntaina kohdataan uusi tuttavuus Häme Stars. Nibbarit lähtevät Hämeenlinnaan hieman vajaalla rosterilla, kun päällekkäiset sarjat sekä pienet loukkaantumiset ovat aiheuttaneet haasteita kokoonpanon kasaamiseen.

Lauantai 20.11. Steelers – Nibacos

Nibacos ja Steelers kohtasivat kaksi kertaa jo alkulohkossa, jolloin molemmat joukkueet voittivat yhden ottelun. Ensimmäisen keskinäisen ottelun Nibacos voitti Kokkolassa syyskuussa lukemin 5–3 ja lokakuun viimeisenä viikonloppuna Lahdessa pelatun ottelun Steelers voitti 5–2. Tasaisia vääntöjä on siis jo pelattu, joten lauantailta ei voi kovin paljoa muuta odottaa. Steelers sijoittui alkulohkossa sijalle 4 saavuttaen vain pisteen enemmän kuin Nibacos ja jääden pisteen (1 maalin) päähän SM-sarjapaikasta. Steelersin naiset pelaavat F-liigassa tuplaviikonlopun, joten Steelersin kokoonpanossa saattaa esiintyä myös pieniä muutoksia aiempiin otteluihin nähden.

Steelers on striimannut aikaisemmat kotiturnauksensa Steelers tytöt 05-06 YouTube -kanavalle, joten voisi olettaa heidän jatkavan otteluiden live striimausta myös 1. divisioonassa. Linkki kanavalle: https://www.youtube.com/channel/UCQ0FqyCDseUuaY3lGJozlug

Sunnuntai 21.11. Häme Stars – Nibacos

Häme Stars on hämeenlinnalainen tyttösalibandyn erikoisseura. HäSta:n T18 pelasi alkulohko A:ssa, jossa se sijoittui neljänneksi keräten 10 ottelusta yhteensä 8 pistettä (3 voittoa, 2 tasapeliä, 5 tappiota). Maaleja alkulohkossa HäSta onnistui tekemään 36 ja päästi 27, joten maaliero oli +9. Heidän alkulohkostaan tarvitsi vähintään 12 pistettä SM-sarjapaikkaan, joten siihen oli vielä tällä kaudella Häme Starsilla liian pitkä matka. Alkulohkon otteluissa on ollut mukana yhteensä 23 pelaajaa, joista kolme tehokkaita pisteidentekijää olivat #11 Hilma Heinänen (10 ottelua, 6+3), #57 Alma Manninen (10 ottelua, 5+1) sekä #21 Siiri Kainulainen (8 ottelua, 2+4). Nibacos T18 joukkueen pitkän historian aikana emme ole koskaan kohdanneet Häme Starsia, joten kuka vie historian ensimmäisen ottelun?

Häme Starsilla on koko seuran yhteinen YouTube -kanava, johon on kauden mittaan striimattu livenä kaikkien seuran joukkueiden ottelut. Näin ollen voimme olettaa, että myös sunnuntainen kohtaaminen striimataan sinne suorana. Linkki kanavalle: https://www.youtube.com/channel/UClV2iUlvpNgKQXfzPGrO1DQ

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista