Pitkä matka avasi ja sulki silmät
Julkaistu: 14.12.2016 00.00

Pitkä matka avasi ja sulki silmät

Sunnuntaina saatiin syyskausi pakettiiin F2-poikien aluesarjassa, kun Nibacos kävi kolmen joukkueen voimin Peräseinäjoen Ritolahallissa Nurmon Jymyn isännöimässä turnauksessa. Päivä tarjosi monenlaisia tunteita, joita on mukava myöhemmin muistella.

Peräseinäjoelle oli pitkä matka, kuten odottaa sopi (monta kertaa matkan aikana ehdittiinkin jo kysyä "että milloin ollaan perillä"). Ensimmäisessä pelissä pitkä matka näkyikin varsin hyvin, sillä valmentajan "jalat" olivat jääneet sinne kuuluisaan bussiin (vaikka omilla autoilla mentiinkin ;) Myös totuttelu Ritolahallin kovaääniseen digitaaliseen tulostauluun, jossa numerot vaihtuivat kellon käydessä seuraamisen arvoisesti, häiritsi hieman meidän keskittymistä päivän alussa.

Mutta kun päivä eteni, niin jalat kuin ajatuksetkin alkoivat luistamaan ja se näkyi myös mukavasti kentällä. Toki ajatus ja mielikuvitus liikkui päivän aikana niinkin kovasti, että välillä oli pysähdyttävä ennen peliä rauhoittautumaan.


Niin vain poppaskonstit purivat. Pallon liikuttelu ja kaverille syötteleminen palasivat totutummalle tasolle. Päivä tarjosi niin tappioita kuin voittoja sekä rehtejä vääntöjä hyviä vastustajia vastaan.

Päivän päätteeksi oli edessä vielä kotimatka, jota toki helpotti Suomi-Ruotsi-finaalin seuraaminen. Onnistuneen 12-tuntisen päivän kruunasi Suomen voittama maailmanmestaruus!

Tästä on hyvä suunnata joululomalle!

Hyvää ja rauhallista joulua sekä reipasta uutta vuotta!

t. F2-poikien joukkue

Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-