Miehet Suomisarja, Suomisarja

Blue Fox - Nibacos

Tähtihalli

Nibacos kukisti Blue Foxin - 8-4

Nibacos kukisti paikalliskilpailija Blue Foxin myös kauden toisessa kohtaamisessa. Ottelu Tähtihallissa päättyi vierasjoukkueen 8-4 (3-2, 2-1, 3-1) voittoon.

Blue Fox aloitti pirteästi ja johti 2-0 ajassa 6.36. Nibacos ei tästä häkeltynyt.

-Luotimme omaan peliimme. Tämä peli oli hallinnassa koko ajan. Voi sanoa, että pidettiin palloa 40 minuuttia, Nibacos-valmentaja Jan Salin kommentoi.

-Pelillisesti suunta on taas oikea. Koko joukkueelta hyvä keskittyminen ja tasainen esitys.

Eemeli Seppänen (Jesse Lintala) kavensi ja Timo Salo (Tuomas Määttälä) tasoitti. Arttu Harjun syötöstä iski Jaani Nissilä tilanteeksi 3-2 14 sekuntia ennen erän loppua. Maali syntyi ylivoimalla.

Fox tasoitti heti tauon jälkeen. Nissilä (Jukka Keskisipilä) teki 4-3 ja Vili Ylikorpi (Seppänen) 5-3.

Kolmannen erän Nibacos-maalit: 6-3 Lintala (Ylikorpi), 7-3 Lintala (Ylikorpi) yv, 8-4 Tommi Tilus (Ville Mattila).

Jesse Lintalan saldo 2+1. Vili Ylikorpi 1+2, Jaani Nissilä 2+0, Eemeli Seppänen 1+1.