Miehet Suomisarja, Suomisarja

SB Vaasa - Nibacos

OP-Arena

Hyvä alku siivitti SB Vaasan voittoon

Maalirikasta peliä odotettiin. Se myös saatiin, mutta Nibacoksen silmin lopputulos ei miellytä. 6 vierasmaalia on ihan OK, mutta SB Vaasa iski 11 kertaa ja sai revanssin syksyn tappiolle.

SB Vaasa – Nibacos 11-6, erät 4-1, 4-0 ja 3-5.

-Kaveri oli tosi tehokas. Viimeisteli älyttömän hyvällä prosentilla, Nibacos-valmentaja Jan Salin kommentoi.

SB Vaasa sai otteluun lentävän lähdön, 1-0 ajassa 00.23 ja 2-0 02.22. Ja lisää tuli: 3-0 ajassa 12.17 ja 4-0 vain 39 sekuntia myöhemmin.

Tommi Tiluksen syötöstä iski Ville Mattila kavennusmaalin juuri ennen taukoa.

Toisen erän alussa vaasalaiset iskivät kahdesti ja lopulta erän 4-0. Nibacoksen paras vaihe sattui kolmanteen erään. Vierasjoukkue nousi ensin tilanteeseen 4-9, jonka jälkeen SB Vaasa otti aikalisän. Nibacos iski vielä kahdesti, 6-9, mutta ei kuitenkaan sen lähemmäksi.

-Alussa jouduttiin takaa-ajajaksi ja se toi vähän paineita. Henkisesti säikähdytti. Sen jälkeen oli vaikeaa, Salin toteaa.

-Kolmannessa erässä pelattiin hyvä 10-minuuttinen. Silloin oli malttia ja oikeanlaista rohkeutta. Hetken hyvä peli ei kuitenkaan riittänyt.

-Toisenlaista vuodenalkua haettiin.

-Vaasa pelasi hyvän ottelun. Hyvän alun jälkeen pelasivat vapautuneesti. Niillä oli kivaa.

Nibacos pelaa keskiviikkona (11.1) Blue Foxin vieraana.

Isak Laukkonen ja Riku Korpi, molemmat 2+1, olivat kotijoukkueen parhaat pistemiehet. Onni Puutio, ex-Nibacos, teki pisteet 1+1.