Miehet Suomisarja, Suomisarja

Blue Fox - Nibacos

Tähtihalli

Nibacos hallitsi, mutta sai vain yhden pisteen

Huono avauserä koitui Nibacoksen kohtaloksi keskiviikon vieraspelissä Uusikaarlepyyssä. Sen erän Blue Fox vei 5-1. Nibacos nousi lopulta tasoihin, 8-8, mutta Fox ratkaisi jatkoajalla. Nibacos sai yhden pisteen.

Blue Fox voitti 9-8, erät 5-1, 0-3, 3-4 ja 1-0.

Ottelua oli pelattu vain 68 sekuntia, kun Miska Honkaniemi (Jesse Lintala) vei Nibacoksen johtoon. Siihen loppuivatkin sen erän ilonaiheet. Fox mätti maaleja tasaiseen tahtiin: 5-1.

Toisessa erässä, jota Nibacos hallitsi, vierasjoukkue teki kolme maalia ja nousi maalin päähän. Maaleja tekivät Lintala (Honkaniemi), Timo Kopsala (Tuomas Määttälä) ja Luukas Salin (Lintala).

Kolmannessa erässä Nibacos monta kertaa pääsi maalin päähän, mutta aina iski Fox. Salin (Eemeli Seppänen) kavensi 5-6, Lintala (Salin) 6-7.

Kun Fox teki 8-6, näytti jo kaikki pisteet jäävän Tähtihallille.

Toisin kävi. Anton Kallvik (Jori Heikkilä) kavensi ajassa 57.06 ja Seppänen (Honkaniemi) tasoitti 32 sekuntia myöhemmin.

Jatkoaikaa hallitsi Nibacos, mutta yksi merkkausvirhe kostautui ja Max Forsbacka iski ajassa 64.19.

Jan Salin:

-Hävittiin ensimmäiseen erään. Siinä oltiin täysin seisovin jaloin, vaikka valmiina piti olla.

-Toinen ja kolmas erä oli jo parempaa. Painettiin ja luotiin paikkoja.

-Sama jatkui jatkoajallakin, mutta yhteen pisteeseen jouduttiin tyytymään.